Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skończyłem 2 kierunku studiów mam za sobą kursy szkolenia certyfikaty

Polecane posty

Gość gość

i zarabiam 6000 brutto, jak znajdę zlecenia dodatkowe to więcej. A taki pajac co biega po boisku za kawałkiem szmaty wypełnionej powietrzem zarobi w miesiąc więcej niż ja przez całe życie. Tak ma być? Ja nawet gdybym chciał być sportowcem, to ze swoimi genami i zadupiu na którym się wychowałem, nie miałbym takiej możliwości (najlepszy klub, aż 3 ligowy, 40 km od miejsca zamieszkania). Nawet nie stać byłoby moich rodziców, żebym na treningi jeździł. Jak patrzę po biografiach sportowców, to nie tylko urodzili się oni z talentem, ale i w odpowiednim miejscu, środowisku, które od najmłodszych lat kierowało ich w tę stronę. Ja od dziecka muszę na wszystko zapieprzać i nic nie mam. Co za posrany świat.

Gość gość
gratuluje że tyle zarabiasz i tyle osiągnąłeś studia i zdobycie certyfikatów to nie taka prosta sprawa. A piłkarze dobrze zarabiają i będą dobrze zarabiać taka karma nawet jak sobie samobóje będą walić :D

Gość jbhcxdbx
i TY narzekasz na niesprawiedliwość tego świata?? masz wykształcenie i zarabiasz 6 tysi, a miliony Polaków zarabiają 1200 i nie mają żadnych perspektyw...

Gość gość
mam 3 kierunki i od 8 miesiecy nie moge znalesć pracy...

Gość gość
nie mają perspektyw, bo nie chcą ich mieć. Ja obecnie nie mam pracy, ledwo skończyłam licencjat, ale nie zamierzam się poddawać, jak wielu i siąść i narzekać jak to źle i be. Trzeba się wziąć do roboty i cieszyć się, że w ogóle się ją ma...

Gość gość
mam 5 kierunków studiów, znam 4 języki i od 3 lat szukam pracy

Gość gość
TOBIE z 5 to nie wierze, sorki:)

Gość gość
3 kierunki? niech zgade filozofia, socjologia i pedagogika?

Gość gość
Widocznie nie masz perspektyw na lepsze zarobki. Lepiej pogodzić się z tym i nastawić się pozytywnie do świata. Życie to nie koncert życzeń, jedni mają gorzej drudzy lepiej . Każdy chciałby zostać milionerem ale Ty widocznie nigdy nim nie będziesz .

Gość cbhxv hx vbxchvh
a ja mam 7 kierunków studiów i od 12 lat nie mogę znaleźć pracy. skończyłam ekonomię, informatykę, filologię angielską, budownicwo, zarządzanie, fizjoterapię i administrację

Gość gość
Tylu Einsteinów na tym forum, że też tutaj pokazują swoje talenty...

Gość gość
Ja skończyłem 11 kierunków: elektronikę, fizykę, medycynę, matematykę, filologię japońską, filologię chińską, budownictwo, stomatologię, chemię, biologie i architekturę, wszystkie z wyróżnieniem, ponadto biegle władam 6 językami obcymi a od końca studiów nie mogę znaleźć pracy :(

Gość Chrisiano ronaldoo
Ja formalnie skończyłem tylko podstawówkę a zarabiam 40 milionów euro rocznie frajerzy hehe

Gość gość
3 kierunki? niech zgade filozofia, socjologia i pedagogika? z jednym trafiłeś:P

Gość gość
Ja skończyłem biotechnologię, informatykę, medycynę (specjalizacja chirurgia plastyczna), inżynierię nanostruktur, prawo i ekonomię, znam płynnie angielski, chiński, arabski i francuski i od 20 lat szukam pracy :(

Gość Seladi9
a ja mam 15 kierunków: medycyna, prawo, informatyka, matematyka, filologia polska, filologia germańska, afrykanistyka, logistyka, pedagogika, politologia, geografia, chemia, psychologia, stosunki międzynarodowe, kulturoznawstwo władam biegle angielski, niemieckim, hiszpańskim, francuskim, rosyjskim, czeskim w stopniu podstawowym znam łacinę i grekę mam 55 lat i nigdy nie pracowałam i w związku z tym mam takie pytanie: czy jak osiagne wiek emerytalny tj 67 lat to będzie mi przysługiwała emerytura? prosze o poważne wypowiedzi.

Gość gość
Mam wykształcenie niepełne gimnazjalne i ukończony kurs stylizacji paznokci i od roku szukam pracy

Gość gość
Ja mam doktorat z medycyny, inżynierii materiałowej, prawa, informatyki, elektrotechniki, mikrobiologii, automatyki i robotyki oraz lotnictwa, wszystkie zdobyte w Cambridge, do tego władam biegle chińskim, japońskim, angielskim, francuskim, niemieckim, holenderskim, tajskim i rosyjskim, dodatkowo mam blisko 260 certyfikatów, przebyłem 1203 szkolenia a nawet mnie nigdy na bezpłatny staż nie przyjęto mimo złożenia setek wniosków. Wysłałem tysiące CV do firm z całego świata, zadna nie zaprosiła mnie nawet na rozmowę kwalifikacyjną.

Gość gość
ja ukończyłam archeologię i dzięki temu odnalazłam skarb inków pod białymstokiem który wart był około 25 miliardów dolarów (cała sprawa była utajona przed mediami i opinią publiczną). Po negocjacjach sprzedałam go szejkom za 20 miliardów dolarów.

Gość Krowa191919191
hahahaha :) dobre, zwłaszcza z tym skarbem inków:)

Gość gość
Witam, mam na imię Andżelika, ukończyłam technikum gastronomiczne w Wałczu, mam ukończony kurs stylizacji paznokci, jednakże nikt nie chce mnie przyjąć do pracy, gdyż widocznie jestem przekwalifikowana.

Gość gość
na bank. trzeba było zrobić kurs tylko na jedną rękę

Gość roxxxugyg
hej, jestem Roksana, ukończyłam zasadniczom szkole zawodowom i tesz ten kórs stylizacji paznokći. ponadto znam angielski i am you are they are itd i tesz nie mogę znaleźć pracy

Gość Felixtus
gdy kilka lat temu pojechałem do Londynu popracować za przyzwoite pieniądze a w tamtych czasach bardzo mało było Polaków na wyspach to owszem, nie miałem problemu ze znalezieniem pracy, ponieważ mam trochę praktyki zawodowej , nie chwaliłem się żadnym dyplomem magistra najważniejsza jest praktyka zawodowa i tygodniowo zarabiałem spore pieniądze wykonując instalacje wodne, elektryczne , zgrzewanie i łączenie rurek miedzianych itd. i w pewnym momencie pewien Angol zapytał mnie , to co ty umiesz tak naprawdę Derek ? i zacząłem opowiadać, że mogę nawet nowe okna montować , zbrojenie robić na budowie, murować i tynkować a Angol nadal drąży, co tym umiesz ? zbaraniałem ! a Angolowi chodziło o to, w jakim zawodzie jestem najlepszy , więc, jeżeli tu na forum się chwalisz, że masz siedem dyplomów a żadnego zawodu to nie umiesz NIC, dla Angola jesteś zerem , albo robisz jedno dobrze i dokładnie albo nadajesz się tylko do wywozu śmieci , rubbish only

Gość bcjxmvhbb
s********j zdun stary grzybie nikt nie czyta twoich wypocin c***o

Gość Felixtus
bcjxmvhbb kiego k****a ?