Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jeszcze moge liczyc na szczescie w milosci

Polecane posty

Gość gość

jestem 4 lata po slubie. mam 2-letnia corke. i nie kocham juz meza od jakiegos czasu. mam 26 lat. jestem szczupla i dbam o siebie. choc zajmuje sie domem i dzieckiem staram sie ubrac nawet w domu jak najlepiej typu sukienka lub nawet gdy zakladam dres to chociaz bluzke z dekoltem zaloze. nie "zapuscilam sie" po ciazy. codziennie robie delikatny makijaz. a moj maz tego nie zauwaza. od kiedy urodzila sie corka przestal o mnie zabiegac. wogole mnie nie zauwaza. cale dnie spedza w pracy. to okropne ale nie myje sie, nie dba o zeby ani o ciuchy. wczesniej bylo super miedzy nami pod kazdym wzgledem a teraz dno kompletne. dlugi czas staralam sie zeby bylo dobrze miedzy nami ale juz sobie odpuscilam. postanowilam ze odejde od niego bo dusze sie w tym chorym zwiazku w ktorym kazdy ma swoj swiat i zyje swoim zyciem - on praca a ja dzieckiem. powiedzcie mi czy mam jeszcze szanse na milosc? na spotkanie faceta ktory da mi szczescie? doceni mnie i da bezpieczenstwo. czy ktos z was mial podobny problem? i ulozyl sobie zycie na nowo?

Gość gość
TYLKO labioplastyka