Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ona jest moja motywacją

Polecane posty

Gość gość
Rachel Frederickson została zwyciężczynią 15. sezonu amerykańskiego show „The Biggest Loser” dzięki utracie 59,62 proc. jej całkowitej masy ciała. 24-latka ważyła 118 kg. Podczas udziału w programie zredukowała wagę do ... 47,6 kg! Dokonała tego w 3,5 miesiąca.

Gość gość
na jakiej diecie

Gość gość
i skora jej nie wisi ?

Gość gość
1600 cal i dużo cwiczeń, niekoniecznie chcę dokona tego w tak krótkim czasie jak ona bo ona cwiczyła po 6 godz dziennie umnie to niemożliwe ale mobilizuje mnie do tego że jak się chce to sie da!

Gość gość
wpiszcie sobie rachel frederickson w wyszukiwarke napewno znajdziecie jej zdjęcia

Gość gość
mam 104kg/170cm i 26lat już mam dośc mojego wiecznego odchudzania. zawsze dyłam pulchna ale nie aż tak jak teraz jestem otyła z własnej winy zaczełam zapisywac co jem i .....jem za dużo jakbym była uzależniona od tego. niemam energi i wpadam już w depresję czasami pocichu przed wszystkimi płaczę bo naprawdę mam siebie dośc, moje małzeństwo na tym cierpi,wstydzę się własnego męza. ja niewiem czy utrzymie się ten topik i czy ktoś mnie wesprze i zrozumie ale jak sie zycie zaczyna walic przez otyłośc to znaczy że już koniec ''niby diet'' i fałszywego uśmiechania się że ''nie jest tak zle'' bo to co czyje się będąc otyłym i niemóc sibie z tym radzic to swojemu ;;wrogowi'' nieżyczę

Gość taka jedna dzieewczyna
teraz wyglada jak anorektyczka. wczoraj pokazywali ja we Faktach na TVN. prrzy okazji reportazu nt pigulek odchudzajacych. wypowiadala sie jakas dietetyczka, powiedziala ze to bylo glupie nieprzemyslane odchudzanie, i ze zaraz wroci jej wszystko z nawiazka.

Gość gość
niekoniecznie trzeba schudnąc tak drastycznie i szybko jak ona ale jest to przykład że jak się chce to wszystko sie da i dla tych co mówią że;;chcą ale się nie da'' to właśnie przykład że się da! ona schudła 70 kg. to coś niesmowitego