Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiA69lala

masturbacja kobiet

Polecane posty

Gość trolololololololo
Moim skromnym zdaniem to straszne lesby z was dziewczyny ;) Jak jakiś facet napisze temat, że się masturbuje, to nie wzbudza to takiego waszego zainteresowania :P Przyznajcie się

Gość gosia1989
No lesby to nie... I tak kazda to robi to czemu nie razem. A bo facet sobie wali w jeden sposób a kobieta ma mnóstwo kombinacji:) moze sie czegoś nauczę:)

Gość gość
ja nie potrafię się masturbować bez wspomagaczy - filmików , jak robię to tak sama z siebie to ciężko jest mi się wyciszyć i skupić na przyjemności

Gość gość
ja naslinilam sobie palec wskazujacy i delikatnie przesowam go po swoim guziczku hahah

Gość gość 24
jakie lesby :P przecież się razem nie kochamy - tylko wymieniamy się doświadczeniami ;)

Gość gosia1989
Ja teraz mokrym palcem powoli przy wejściu:)

Gość gość
krece palcem wokol wejscia po swoich falbankach grrrrr

Gość trolololololololo
Każda to robi, to prawda :) Gosia, Ty wyglądasz na obytą :P gość - jakiego typu oglądasz? gość24 - podnieca was że inne się masturbują i wyobrażacie to sobie ściemniary. To dlatego same robicie się mokre.

Gość gość
A ja mam orgazm przy pełnym pęcherzu i odpowiednim zaciskaniu mięśni i kontroli "przepływów". Bez użycia rąk. :P

Gość trolololololololo
cool story bro ok dziewczyny idę wezmę sobie długi prysznic i wiem co myślicie, ale nie.

Gość gość 24
trolololololololo - gość który pisał ,a właściwie pisała o filmach to gość 24 zmieniłam się tak bo gości jest dużo ;) Lubię właściwie wszystkie ale bez sadomaso ;) to ,że podnieca nas fakt,że inne się masturbują nie oznacza ,że jesteśmy lesbijami , po prostu każdego pisanie o seksie bądź masturbacji podnieca kiedy ma się ochotę , a nie ma partnera by się nami zaopiekował :P

Gość gosia1989
A ja jeszcze nie skończyłam:* tre szybko lechtaszke:)

Gość trolololololololo
Sado maso to i ja nie oglądam a też lubię czasem coś obejrzeć, choć najfajniej jest z drugą osobą. Dobra idę pod ten prysznic bo się nie wybiorę przed świtem. Będę za 20min

Gość gość
Gosia czy ty naprawde masz 24 latka czy 7 ? :)

Gość gość 24
trolololololololo nie wiem dlaczego ale ja się krępuje takie rzeczy oglądać przy drugiej połówce , poza tym jak jest on to nie muszę używać wspomagaczy w postaci filmików ;)

Gość gosia1989
Co nie pasuje?

Gość trolololololololo
oj tam oj tam :P Mi też nie jest to niezbędne, ale można się bardziej nakręcić. To tak samo jak do masturbacji nie są Ci wspomagacze niezbędne, a jednak wiesz, że Z jest przyjemniej.

Gość fajny misiek1090
Siemka, jestem chłopakiem mam 19 lat i chciałbym popisać z dziewczyna do 20 lat ;) Jesli chcesz popisać o masturbacji pisz na gg 48943826 ;)

Gość Melka
Dnia 7.02.2014 o 00:00, Gość gość napisał:

szkoda ze mam okres tez bym poszła ;(

A co to za problem. Jak masz okres wchodzisz do wanny lub pod prysznic. W cipce wibrator dokladnie zdezynfekowany. Podczas okresu jest o tyle lepiej, ze nie potrzeba zadnego nawilzenia pochwy. Dodatkowo podczas miesiaczki mam wyjatkowo wrazliwa lechtaczke i sutki. Mozna jeszcze wlozyc korek analny do pupy o rewelka. Takze co za problem😛

Gość Melka
Dnia 7.02.2014 o 00:39, Gość gość napisał:

haha nie martw się kochana 😛 ja już tak byłam napalona ,że musiałam dotknąć! 😉

Ja tez sie podniecilam siedze w wannir. W cipce wibrator ujezdzam go dziurka a ze mam jeszcze w miare ciasna jest dobrze. Nabrzmiale pelne piersi i sterczace suteczki az moge je polizac. Zalewa mnie od srodka sluz.....

Gość gość dziewczyna teresa
12 godzin temu, Gość Melka napisał:

Ja tez sie podniecilam siedze w wannir. W cipce wibrator ujezdzam go dziurka a ze mam jeszcze w miare ciasna jest dobrze. Nabrzmiale pelne piersi i sterczace suteczki az moge je polizac. Zalewa mnie od srodka sluz.....

Ja też robię to najczęściej w wannie. Odkręcam sitko od prysznica i mocuję sobie do wanny węża tak, że swobodnie leżąc mam skierowany mocny ciepły strumień  na cipkę. Nie robiąc nic mam zaraz fantastyczny orgazm.