Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aldonaz

Mam obsesje na punkcie cycków, bo własnych nie mam :(

Polecane posty

Gość Aldonaz

to juz staje sie chore, w wolnych chwilach przeglądam strony z piersiami i jestem zazdrosna, ciągle patrze na swoje i płacze, że nie mam chociaż tego nieszczęsnego pełnego A :( Codziennie plącze z tego powodu ja juz nie mogę tak z tym kompleksem żyć chyba muszę zrobic ta operacje bo nigdy nie zaakceptuje siebie próbowałam ale nie moge jestem za bardzo plaska ;(( nie wiem po co wam to pisze nawet zastanawia mnie czy sa tu jakies dzieczyny co tez maja bardzo małe piersi i czy tez maja podobnie jak ja czy moze jednak da sie to zaakceptować

Gość Pan Wiesław
Nie martw sie tu są same płaskie zdesperowane lochy z obwisłymi tyłkami :classic_cool:🖐️

Gość gość
To ja mam 60C***płaczę, niedługo czeka mnie operacja. Z A bym się pochlastała.

Gość Felixtus
jak sądzisz, ile ważą tzytzki o wymiarze B 75 ?

Gość gość
no to zrób sobie operację, nie rozumiem w czym problem. Żeby inne problemy można było tak łatwo rozwiązać...

Gość gość
musisz siebie zakceptowac po protsu taka sie urodzilas taki twoj urok www.pokacycki.eu/photos/showdet/11489 zobacz tu masz dziewczyne bez cyckow widac ze nie wstydzi sie swojego ciała albo tu : www.kciuk.pl/Franziska-aka-Francescz-a95668 wiele modelek nie ma cyckow i nie przejmuje sie tym dalej czuja sie pięknie

Gość gość
A ja mam małego penisa. Mogę się tu poużalać razem z Tobą?;)

Gość gość
ja mam małe piersi, ale już przywykłam. w wieku 30 lat ciężko zadręczać się czymś tak nieistotnym, są rzeczy i sprawy znacznie ważniejsze. zresztą z wiekiem akceptacja siebie rośnie, nie wiem, czy to pogodzenie się z losem, czy jakaś dojrzałość, ale tak się dzieje. nie mam obsesji na punkcie piersi, ale jak byłam młodsza tak samo szalałam, ziałam nienawiścią do cycatek, chciałam się operować, ryczałam. wszystko przeszło, mimo, że nie polubiłam tej nędzy w staniku, dalej mi czasem źle, ale już o tym nie mówię i nie rozmyślam.

Gość Pan Wiesław
Już odezwały się kryptopedały którym sie podoba mały cyc :o

Gość Aldonaz
no ale na operacje mnie nie stac a ja na prawde mam problem bo jestem zupełnie płasak tylko 5 cm różnicy w biuście tragedia : ((((((((( chciała bym miec to A chociaż a dzieczyny majac C i B powinny byc szczęśliwe bo to dla mnie idealny rozmiar

Gość gość
Nieistotne - no wcale :D skoro są operacje to sobie zrób i będziesz miała to z głowy.

Gość gość
C idealny rozmiar? Nawet nic nie widać u mnie.

Gość Pan Wiesław
To weź kredyt w Providencie na cyce. Płaska kobieta jest obleśna. I nie słuchaj debili którzy są amatorami bezcycowych kobiet bo to kryptopedały które by w******ły Dżastina Bibera 🖐️

Gość gość
ja mam podobne do zdjecia nr 1 i jestem załamana jak bym miala kase tez bym zrobila operacje

Gość Felixtus
tak myślę, że po operacji tzytzków na rozmiar C 75 to będziesz ważyć co najmniej 60 kg. , czy dasz radę się poruszać ?

Gość gość
ale plaskie na tych zdjeciach masakra jakaś feee

Gość gość
Felixtus ty jestes pedofilem skoro kręcą cie małe piersi .

Gość gość544
biust 65C jest bardzo mały, dawniej nosiłam typowe 75A, ale to nie było to, zmniejszyłam obwód bo jestem b szczupła, więc teraz mam większe spektrum wyboru staników, bo nieraz dobre jest 65B, nieraz 70B albo 65C czy nawet 65D. Właśnie kupiłam sobie koronkowe cudeńka , lubię swoje piersi, czasem żałuję że nie mam większych, ale to jest już normalne, każdy czegoś żałuje odnośnie wyglądu, trzeba to zaakceptować, cieszyć się życie, :)

Gość gość
a ile ważysz?

Gość gość544
te na pierwszym zdjęciu są bardzo ładne, mam podobne kiedy troche przytyje, bo tak to mi bardziej jeszcze kości sterczą :)

Gość gość
bo piersi to w dużym procencie tłuszcz w zasadzie szczupłe osoby często mają male piersi

Gość gość544
ja? 53-54 kg przy wzroście 170. w urodzajnych czasach ważę 56.

Gość Felixtus
wielkość tzytzków wcale nie są ważna dla faceta i nie nazywaj mnie pedofilem skoro nawet nie widziałaś mnie nigdy na oczy i nie znasz mnie wcale a gdy nie wiesz i nie znasz to nigdy nie komentuj

Gość Aldonaz
no jak sie cos ma to mozna zaakceptować a jak sie ma takie cycki co nawet stanik w rozmiarze A jest za duzy to jak ja mma siebie zaakceptować wyglądam jak facet : ((

Gość gość544
ale jak jesteś szczupła to możesz zmierzyć 70A albo 65B, to są mniejsze rozmiary niż 75A

Gość gość
rozmiar B od ilu sie zaczyna w obwodzie ? 15 cm ?

Gość Felixtus
Aldonaz czy facet musi Tobie tłumaczyć, że tzytzki urosną po pierwszej ciąży

Gość gość
jakbyś trochę przytyła to i na piersiach osadzi siętrochę tluszczyku nawet otyli faceci maja biuścik ponoć picie piwa wyzwala u facetów powiększenie się gruczołów piersiowych mam znajomą która piwkuje i faktycznie ma większy biust od tego

Gość gość
Masz większe czy mniejsze ? h tt p://gracjanakty.pinger.pl/m/6914137

Gość gość
Jak się nie akceptuje to po co się męczyć i być uważaną przez wielu za gorszą kategorię? Taki kompleks może wpływać na całe życie. Intrygujące jest to, że takim, które nawet nie mają A nie przypisują leków hormonalnych, takie kobiety nie wyglądają proporcjonalnie jak szczupłe by nie były.