Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc pytajacy

Czy seks moze sie znudzic?

Polecane posty

Gość Gosc pytajacy
Do goscia z 16:15. To prawda, ze nigdy nie mozna powiedziec, ze probowalo sie wszystkiego. Ale nie na wszystko ma sie ochote, a poza tym czy zmiana miejsca uprawiania seksu z kanapy na fotel samochodowy to jakas wielka zmiana? To wciaz jest to same cialo, znane od kilkunastu lat, wszystko przewidywalne i powtarzane setki razy. Urozmaicenie dziala, ale naprawde tylko do jakiegos czasu i jestem pewien, ze wiekszosc tych, ktorzy maja lata zwiazku za soba to potwierdzi.

Gość gość
Ty jestes facet to ci sie wydaje ze kombinujesz. Jako kobieta mowie ci ze nie ma zadnej roznicy. Wiadomo pomacha palcami, minetka, wejdzie i po sprawie.

Gość Gosc pytajacy
Gosciu z 16:27. Powiedz, na ile lat starczylo ci tych kombinacji ?

Gość gość
mylisz się. zmiana miejsca, pozycji czy sytuacji to nowe emocje, świeżość. sex to nie tylko włożenie penisa do pochwy tak jak jazda samochodem po torze wyścigowym to nie to samo co plac manewrowy

Gość Jacekgość
Nie no bez jaj!!! Co za bzdura że wszystkie kobiety są takie same w łóżku. Każda jest inna ale od umiejętności i wyobraźni faceta zależy czy się będzie nudził w łóżku. Jak facet jest dupa to nowa partnerka co tydzień go znudzi.

Gość gość
tylko fantazja mnie ogranicza. zmiana dziurki nic nie daje

Gość Gosc pytajacy
Do goscia z 16:31 takie same pytanie jak poprzednio do 16:27: na ile lat zwiazku starczylo ci tych pomyslow na urozmaicenie?

Gość Jacekgość
A jeśli chodzi o fiutki to nie będę się wypowiadał na temat różnic pomiędzy nimi bo nie mam skali porównawczej :-D. Ale spotykałem się kiedyś z kobietą która miewała orgazmy nawet gdy byliśmy oboje ubrani więc fiutek to tylko mniejszy lub większy dodatek do faceta :-)

Gość gość
po ponad 12 latach związku dalej panuje świeżość. nie ma rutyny ani nudy. mam kochającą żonę o ogromnej fantazji. dla nas nie ma tabu. jesli mamy na coś ochote to to robimy o ile oboje to akceptujemy

Gość gość
Problem polega na tym, ze facetom sie wydaje ze sa ogierami. Jak troche pojeczysz albo przytrafi ci sie orgazm to juz by sobie medal wreczyli. Mialam kiedys takeigo, dla ktorego seks sprowadzal sie do wlozenia. Uwielbial swoj organ i myslal ze ja go traktowac jak jakis dar z nieba. Troche byl zdziwiony, gdy powiedzial 'co, nie mialas takiego penisa wczesniej' a ja odparlam'twoj penis jest tysiace innych' Ja najbardziej bylam podekscytowana seksem kiedy bylam dziewica. Wydawalo mi sie ze bedzie magicznie, ze gra wstepna bedzie powolna, az dojdzie do kulminacji. Bardzo szybko zrozumialam ze facet ma na uwadze tylko wlozenie, gra wstepna to wymysl kobiet. Seks mnie znudzil. Teraz nie bawie sie w gre wstepna, przebieranki, atmosfere i platki roz na lozku - przechodze do sedna po to by miec to z glowy, no a moj kolejny facet jest niesamowicie z tego powodu zadowolony, bo mysli ze jestem taka goraca :/

Gość Gosc pytajacy
To gratuluje, jestescie bardziej kreatywni, mi pomysly wyczerpaly sie po mniej wiecej 10 latach, a podejrzewam, ze wielu ludziom znacznie wczesniej. I co wtedy ?

Gość gość
jak można być szczęśliwym bez szczęśliwego sexu? kobiety - musicie nauczyć swych mężczyzn swojego ciała

Gość gość
a zmiana faceta sprawi że będzie lepiej? problem tkwi w naszych ograniczeniach

Gość gość
Ja jestem 8 lat z moim mężem i nie sądzę że seks z nim mi się znudzi. Oboje mamy temperament i nie jestesmy bierni. Nudzi się nudny seks nudnych lud*******azdym związku trzeba podsycac atmosfere... Wystarczy karteczka przyklejona rano na lustrze z mocno pikantna obietnica, sexowna bielizna, plynna czekolada, ekstremalne miejsce... My lubimy od rana się nakrecac zbereznymi smsami itp Nuda jest nam obca

Gość Gosc pytajacy
No tak, seks to wymysl mezczyzn, kobiety ulegaja bo musza. Ale lepiej, zeby to trwalo jak najkrocej, szkoda czasu, lepiej pojsc na zakupy. Przeciez punkt G lezy w slowie shopinG.

Gość gość
narzekacie na facetów a czy wy pracujecie nad tym by facetowi było lepiej?

Gość Gosc pytajacy
Pani z 16:47, no coz gratuluje optymizmu i zycze aby tak bylo. Takze, jesli chodzi o meza.

Gość gość
a co w tym dziwnego? pożądanie trzeba podsysać, poszukiwac nowych doznań, odważyć się na coś nowego i szalonego czy wręcz głupiego

Gość gość
Gdyby kobiety byly stworzone do koncentrowania sie na seksie, niewiele zwiazkow by przetrwalo. Seksowna bielizna jest zawsze, karteczki na lustrze to dziecinada. Tak, shopping jest ciekawszy :)

Gość gość
kobiety kochają sex na równi z facetami.

Gość gość
A czemu optymizmu? Kazdy ma inny temperament. Może wam się poprostu nie chce a nam tak.

Gość gość
Shopping ciekawszy niż seks?!Albo znasz z******te sklepy albo masz faceta z wadą fabryczna z przeceny. Sorry ale ten konsumpcjonizm mnie przeraża

Gość gość
współczucie dla jej faceta;)

Gość Gosc pytajacy
Do goscia z 16:57. Akurat jestem facetem i moj tekst o shopinGu byl ironiczna odpowiedzia dla pani piszacej o 16:40. Myslalem, ze ironia jest oczywista.

Gość Kutnowianka
jak się podoba nie tylko wygląd ale i zachowanie to szybko się nie znudzi

Gość gość
ludzie piszemy i piszemy a nie ma z tego żadnych wniosków. wg mnie sex jest ważny w związku a zaniedbywanie tej sfery rodzi nudę i frustracje a to prosta droga do zdrady. ważne by urozmaicac pożycie i podsysać ogień jaki wnas płonie. nie ma czegos takiego jak tabu. sex analny nie jest gorszy od pochwowego a w kwestii robienia minetki można odkryć ciekawe rzeczy, trzeba jednak tego chcieć i to musi płynąć z obydwu stron

Gość Gosc pytajacy
Do Kutnowianki. Czy 10-15 lat to szybko czy dlugo?

Gość gość
Nie wszystko nie zawsze, ale może ciut inaczej;) www.izrasowilo.blogspot.com

Gość Gosc pytajacy
Do goscia z 17:06. Nad tym, ze seks jest wazny w zwiazku nie ma co dyskutowac, dla wiekszosci to sprawa oczywista. Takze to, ze trzeba urozmaicac, ze nie powinno byc tabu itd. Ten temat zaczalem od pytania: czy po 10-15-20 latach mimo urozmaicen mozna sie znudzic i to nie tyle seksem jako takim, ale seksem z tym jednym partnerem. Mimo, ze jesli chodzi o inne sprawy partner jest jak najbardziej ok. I co wtedy. Tylko nie piszcie, ze szukac jeszcze nowych sposobow urozmaicenia, bo jesli nawet cos sie uda to na jak dlugo: kolejny rok , a co potem?

Gość gość
żeby nie było odpowiadam;) póki co nie nudzi mi się i mam pomysł jak by tu go urozmaicić. jak mogę nie mieć na coś ochoty jesli tego nie próbowałem? jedni lubią grzeczny sex pod kołderką a inni w samochodzie w korku - co kto lubi