Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pindzioszek kapcioszek

Pomocy spotkać się i czy wgl się spotka ?

Polecane posty

Pisze z gościem od miesiaca i mam ferie ja mam o 18 on 21 lat . Ja mieszkam w małej miejscowości on tez kiedys mieszkal obok mojej miejscowości teraz jest w duzym miescie ja jade do tego samego dużego miasta do brata . Zawsze z chlopakami pisałam , gadałam troche wulgarnie ale skonczyłam z tym bo oni pozniej mysleli , że się ze mną pobawią . Z nim chyba przegiełam w drugą strone ma mnie chyba za cnotke nie wydymke (jestem dziewicą). Najpierw chciał się spotkać dał mi numer i wgl , że juz mu sie nie chce na face siedziec . Pisaliśmy na telu minute pozniej i on od razu , ze nie wie czy jest sens się ze mną spotkać bo ja za młoda jestem i , że w moim wieku są skrajności albo daje na prawo i lewo lub cnotki . Ja mu napisalam , że ja nie jestem ani taka ani owaka tylko po prostu się szanuje nie daje facetowi na 1 spotkaniu , bo by się tylko pobawił a potem spadaj mała . A on mi odpisał , że On taki nie jest wysłał buziaka i , że idzie spać . Nie wiem co mam robić ciekawe czy nadal chce się spotkać i czy czasem nie chce ode mnie tylko jednego. A może boi się , że wgl nie bedzie mógł mnie dotknąć ...

Gość gość
Jeśli masz rzeczywiście 18 lat to współczuję. Tak głupiego tekstu na kafeterii dawno nie czytałam.

Wiem brzmi to strasznie infantylnie ...