Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego sieroty są takie łatwowierne, naiwne, łatwe i dają się wykorzystywać

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka z grupy ze studiów jest sierotą i jej zachowanie jest dziwne! Jest dla każdego bardzo miła, grzeczna, skromna. Często woli ustąpić, nie kłóci się. Nigdy nie słyszałam żeby używała wulgaryzmów. Robi się na taką panienkę idealną.. Masakra! Nie chodzi na imprezy bo ponoć nie lubi imprezować i nie lubi alkoholu. Nikt się z nią specjalnie nie chce zadawać i nie ma przyjaciół. Jest bardzo wylewna, łatwowierna, naiwna! Chce dla każdego jak najlepiej, często drukuje jakieś materiały, notatki dla całej grupy albo podpowiada na testach.. Ludzie mają ją gdzieś, a ona daje się wykorzystywać. Patologia! Najśmieszniejsze jest to, że ona ma jakieś problemy zdrowotne i jest pod stałą opieką endokrynologa z którym ma romans. Spędzali razem święta. Coś mi się wydaje, że sierota za kilka ciepłych słów i miłych gestów rozłożyła przed nim nóżki. Lekarz się na niej poznał, zobaczył jaka jest i to wykorzystał, a ona naiwniaczka hehe.. Oddała się jakiemuś staremu i pewnie brzydkiemu facetowi. Patologiczna osobowość.

Gość gość
Ja jestem taka sama jak osoba powyżej napisała tylko nie mam romansu:) jestem naiwna i łatwowierna, ludzie mnie wykorzystują i czerpią korzyści bo zawsze cos dla kogoś robię a dla mnie nikt nic nie zrobił nigdy ale to nie moja wina po prostu wychowałam się w rodzinie patologicznej, nikt nigdy sie mną nie interesował matka i ojciec mieli mnie gdzieś. A jeżeli ktoś mnie o coś prosi jest dla mnie miły to myślę, że mnie lubi i chce się zaprzyjaźnić i tak często dajemy się wykorzystywać a jeżeli ktoś nigdy tego nie przechodził to uważam, że nie powinien się wypowiadać.... myślicie, że ja czuje się z tym dobrze to się mylicie ale powoli zaczynam nad sobą pracować.

Gość gość
Sprzedała się lekarzowi dzivvka! :o

Gość gość
Czy jako sierota możesz wyjaśnić dlaczego ona się tak łatwo oddała temu lekarzowi? Czemu dała się zmanipulować? Przecież facet ją wykorzystuje, pobzyka, pobzyka, znudzi się i tyle, a ona sobie pewno niewiadomo co myśli. :o

Gość gość
zazdrościsz ze sie bzyka ?

Gość gość
A czy ty autorko możesz wytłumaczyć co cię tak obca osoba interesuje? Sama jesteś c***a warta i nie masz widać swojego życia i problemów.

Gość gość
Dziwi mnie jak można być takim naiwnym, wręcz głupim! Nie wiem jak można dawać sobą tak manipulować i dawać się wykorzystywać! To jest nienormalne.

Gość gość
jak ktoś był w piekle i wyszedł to za garść nadziei serce odda :(

Gość gość
naiwniara!!

Gość gość
Taka jesteś zdziwiona jakby ona była jedyną naiwniaczką na świecie , takich bzykających się ze starszymi facetami naiwniaczek , które liczą na lepsze życie w zamian za seks jest na pęczki.

Gość gość
A ty byś dała d**y za nic!

Gość gość
Nie znam kogoś podobnego w swoim otoczeniu. :o

Gość gość
Daj spokój dziewczynie. Takie naiwniary są pocieszne no i przydatne. Mieszkałam z takimi kilkoma, to miałam posprzątane, ugotowane i wyprane, baa, nawet się cieszyły, że mogą za mnie poprasować. Za dobre słowo latały za mnie do bibliotek, robiły kserówki, notatki itd. Wystarczyło powiedzieć im byle głupotkę typu - ale masz fajna bluzkę, fryzurę i inne pierdoły, to się cieszyły jak głaskany szczeniak.

Gość gość
No i właśnie to jest to! Lekarz dobrze wyczuł jej naiwność i to wykorzystuje. ;)

Gość gość
Dlaczego jest naiwna? Bo nie została wychowana przez sk*rwiałych, bezdusznych rodziców. Taka to odpowiedź.

Gość gość
Masakra!

Gość gość
ludzie to potwory i dlatego ich lwy nie dały rady wyjeść gdy jeszcze na drzewa uciekali :(

Gość gość
Puszczalska dziewczyna! :o

Gość gość
Jak ktoś nigdy nie zaznał ciepła to lgnie do tego ciepła za wszelką cenę. I jak trafia na złych ludzi to daje im się wykorzystywać, bo liczy na odrobinę ciepła. I takich osób jest wiele - u jednych jest to bardziej widoczne (i tym polecam psychologa), u innych mniej (tym tez psycholog by nie zawadził).

Gość gość
Na pewno doktorek okazał jej trochę ciepła, dobroci i zainteresowania, a ona naiwnie zaufała. :(

Gość gość
Dziewczyna ma problem, a wy się śmiejecie..

Gość gość
Pewnie leci na kase jego . A moze na prawdę jest zakochana . Moze facet jest młody i przystojny a Ciebie zasdrosc dopadła ?

Gość gość
znam mnóstwo nie-sierot w tym siebie :p które może nie aż w takim stopniu ,ale jednak są dobre, dlaczego? :D bo zostały wychowane w dobrym domu, a nie w patologii. Co w tym złego? To chyba Ci, którzy się z tego smieja maja jakiś problem :D

Gość gość
Hmm rozłożyła nóżki przed lekarzem nie będzie miała źle. Pisz o tym, co cię gryzie :D

Gość gość
Gorzej, że on jej nie kocha. :o

Gość patologia to wy
biedny czlowiek to jest a wy macie sie z czego smiac tak?????

Gość gość
Dlaczego biedny?

Gość autorko stara dewotko
nie bylo mnie caly dzien wiesz autorko?Pisalam, ze wypowiadam sie tylko pod jednym nikiem? Nie umisz czytac ze zrozumieniem?Zagladam na kafeterie tylko szybko po pracy i przed spaniem bo mam wlasne zycie wiesz? Do Ciebie brak mi slow a po za tym nie jestes warta mojego zainteresowania wiec nie wmawiaj sobie bzdur. Zegnam i juz tu nie zajrze. Bo po co

Gość gość
Frajerki są potrzebne.

Gość autorko stara dewotko
K***a pomylily mi sie topy :-O🖐️ sorry