Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradźcie proszę

o czym mogą rozmawiać kochankowie

Polecane posty

Gość gość
smutne jest to co piszesz, a czy Ty się nie liczysz w życiu i twoje uczucia ??! pozwól Twojemu mężowi również na prawdziwą miłość bo też na nią zasługuje a tak to tylko marnuje czas przy tobie i w waszym związku są dwie nieszczęśliwe osoby a przecież tak nie musi być....po tylu talach powinnaś podjąć jakąś decyzję albo naprawiasz małżeństwo dajecie sobie szanse albo się rozwodzisz i w tedy poczujesz ulgę bo z każdym rokiem będziesz dźwigać w sobie ciężar i tak jak pisałam pojawi się w pewnym momencie jakaś nerwica..

Gość gość
Ale ja męża również kocham jesteśmy razem już 26l , on jest dla mnie bardzo dobry niczego mi nie brakuję gdy odchodzi do pracy to przypomina mi jak bardzo mnie kocha już się pytał co bym chciała dostać na walętynki , wzioł mnie cnotliwą , a ja poprostu chciałam zobaczyć jak to jest z innym i poprostu zakochałam się w kochanku a on we mnie , ale przysięgliśmy sobie że rodzin nie rozwalim poprostu skok w bok i nic po za tym.

Gość gościówaaa
O wszystkim z wyjątkiem małżonków :-). Ten temat nie wychodzi kochankom na dobre. No mogą trochę czasami ponarzekać ale też z umiarem :-)

Gość Gosc pytajacy
No i bardzo dobrze, cieszcie sie tym co mozecie sobie oboje z kochankiem dac. Uwazajcie tylko, zeby sprawa sie nie wydala.

Gość gość
czemu z umiarem? my tam narzekamy

Gość gościówaaa
Bez umiaru?

Gość gość
o rachunkach za prad za czynsz,i td, ile kosztuje utrzymanie domu,kto gotuje is przata wdomu,jak on kochanke bzykaki ile razy kochaja sie ze swoim slubnym:-P

Gość gość
Dziękuję za zrozumiałość , a nie za krytykę miłego dnia życzę

Gość gość
ciągle piszesz,że masz męża on jest dobry i taki troskliwy ale cały czas zapominasz o sobie o swoich uczuciach, odczuciach przecież ty już dawno Go nie kochasz skończyła się miłość do Twojego męża jak poznałaś kochanka bo jak sama wcześniej napisałaś że kochasz swojego kochanka. Miłość w twoim związku już się wypaliła u Ciebie, piszesz że mąż szykuj Ci coś na walentynki ale tak naprawdę masz to w d***e co przyszykuje dla Ciebie bo pewnie bardziej będziesz czekać co kochanek dla Ciebie przygotuje

Gość gość
Po częściowo z tobą się zgadzam , z mężem siedze nie wiem może z przyzwyczajenia i wmawiam sobie że go kocham , ale jak spotkam się z kochankiem to czuje motylki w brzuc*****ezu to jest silniejsze ode mnie .

Gość gość
07.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ale ja męża również kocham jesteśmy razem już 26l , on jest dla mnie bardzo dobry niczego mi nie brakuję gdy odchodzi do pracy to przypomina mi jak bardzo mnie kocha już się pytał co bym chciała dostać na walętynki , wzioł mnie cnotliwą , a ja poprostu chciałam zobaczyć jak to jest z innym i poprostu zakochałam się w kochanku a on we mnie , ale przysięgliśmy sobie że rodzin nie rozwalim poprostu skok w bok i nic po za tym. xxxxxxxx |k|u|r|w|a|---moglas sie bardziej postarac...za mało byków analfabetko:P Czytać się tego nie da

Gość gość
A co do prezentu na walentynki to wiem że od kochanka też dostane , w tamtym roku dał mi nowy tel bo stary zaczoł się psuć .

Gość gość
wierzę Ci, że czujesz się z tym źle i że to bardzo boli ale czy chcesz spędzić tak resztę swojego życia ??! zatrzymaj się na moment i pomyśl co dalej i kto jest dla Ciebie najważniejszy ?! Teraz będziesz miała dobry moment bo już wkrótce walentynki i to będzie dobry czas na rachunek swojego serca . Pisze to bo poznałam kiedyś kobietę co zdradzała swojego męża przez 7 lat i się w końcu rozchorowała na nerwicę lękową bo już nie mogła znieść tego swojego podwójnego życia.

Gość gość
telefon dostałaś ale fajny prezent musi Cie bardzo kochać :P

Gość gość
Zastanawiałam się nad tym wiele razy wiem że to jest toksyczny związek , ale nie potrafię bez niego żyć co dzień piszemy ze sobą ma fb. Jak tylko nadaży się okazja to rozmawiamy przez tel.wiem że nie powinnam , ale serce nie sługa.

Gość gość
Zaczoł...walętynki...nosz k****a Walisz tynki?Ale ręcznie czy maszynowo? Ręcznie, to ty tylko do walenia kónia się nadajesz:P

Gość gość
Zaczoł... CZY Zaczął... BO JA ANALFABETKA.:-P

Gość gość
hahhaha.... ona zaczoła w walętynki:P

Gość gość
Odpowiadam więc krótko,na zadane pytanie w temacie...o ortografii...debilko,ortografii.Lub,żeby się nie błaznić,nic się nie odzywaj,bo wyda się,żeś głupia:P

Gość gość
Głupia ? , czy głópia hehe :-P

Gość gość
gópia jak bót :P

Gość gość
a co ty tak się przyj****aś do tej ortografii ...??

Gość gość
Zapewno to jakaś pani od ortografii i koli ją w oczy hehe:-P

Gość gość
orty najbardziej bawia, zdrady to temat codzienny,a byki to az podneicaja klimat:-P

Gość gość
Spadam na fb. Bo będę z kochankiem tam pisać , super sprawa . A jak maż pujdzie do garażu do pogadam z nim na skajpie :-P

Gość gość
pewnie nie żałuj sobie faceci to świnie :P

Gość gość
Dla czego tak sądzisz :-(