Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem psem ogrodnika

Polecane posty

Gość gość

Przyjaźniłam się z moim kumplem do czasu kiedy wyznał mi że coś do mnie czuje . Ja niestety nie darzę go innym uczuciem niż uczuciem do przyjaciela . Jest wg mnie aseksualny , nie pociąga mnie fizycznie i nie w moim typie . Kręci się koło niego taka laska , zauważyłam że za wszelka cenę nie chce go jej oddać , mimo , ze nie chce z nim być to nie wyobrażam sobie żeby był z jakąś lalunią . Wiem że jestem okropna , i moze nawet nazwiecie mnie pustą , krzywdzę go i bawię się jego uczuciami ale sama nie wiem co się dzieje , powinnam życzyć mu jak nalepiej, żeby mu sie ułożylo, żeby był szczęśliwy z kimś innym skoro ja nie dam mu tego szczęścia , ale nei potrafie, moja zazdrość o nią mnie przeraża ! Miał ktoś podobną sytuacje ?

Gość kot ogrodnika
ja tez mam pare uzytecznych sprzetow w domu, na przyklad kuwete 🖐️

Gość gość
Fajnie a cos bardziej w temacie ?

Gość gość
Na moje cos do niego czujesz tylko sama jeszcze o tym nie wiesz :)

Gość gość
Lubię z nim rozmawiać, lubię w nim to , że jest tak po prostu , że jest sobą . Miłość tutaj nie wchodzi w grę . Pewnie nie jestem normalna skoro nie daję żyć takiemu dobremu facetowi . Ale cholera , żeby to była jeszcze jakaś normalna dziewczyna , a nie taka co zmienia profilowe co 12 godzin , ma tlenione blond włoski i ubiera się w panterkę . Tak, tak ludzi nie ocenia się po wyglądzie .

Gość gość
Właśnie mi napisał że wyprowadza się do Gdańska . Świetnie :( W sumie może tak bedzie lepiej :(

Gość gość
Pewnie dlatego ze sie z nim przespalam ;/

Gość gość
oj i dobrze trzymaj Go a może będziesz kiedyś w potrzebie i skorzystasz z jego usług !!