Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozśmieszony gość

Jakie nicki z tego forum Wam się podobają albo Was śmieszą?

Polecane posty

Gość gość
Led nie lubie cie, bo piszesz glupoty. Terrorystka butelkowa jesteś.

Gość gosiazmalinką
butelkowa? ja sądziłam że zabłysnęła jako konkubina, ta wyzwolona która jest taka super bo jest

Skąd wiecie, że ja mam to dziecko? A jak mam to czym je karmiłam? Czy mam faceta? Konkubenta? Męża? Jestem zaręczona? A może jestem rozwódką? Może mam dwójkę dzieci, a może w ogóle nie ma kogoś takiego jak wirtualna ja? :)

Gość gość
Tak butelkowa. Zawsze jak pisala w tematach o mm czy kp to pisala ze mm wcale sie nie rozni od kp, ze mm nie jest lepsze od kp, itp. A potem inne przyszle matki beda czytac to co ta niedouczona led pisze.

Gość gosiazmalinką
ona wtedy jakas ograniczona jest :-o

Gość gość
I jeszcze chyba wziela sobie za cel aby zablysnac na kafe. Cieszy sie pewnie ze o niej,piszemy. Ale ogolnie to szkoda mi,ciebie. Siedzisz tu dzien i noc*****szesz w wiekszosci glupoty, bo malo wiesz o swiecie. Ale uwazasz sie za najmadrzejsza na świecie. Pewnie jakas depresje masz albo cos i chcesz tu na kafeterii stworzyc jakis swoj obraz super z******tej matki a w realu siedzisz sfrustrowana.

Gość gość
Ja nie trawie lady_margaret ( czy jakoś tak ) ...strasznie agresywna .

To slabo mnie czytasz, bo ja pisze o sprawach technicznych powstawania mleka. Od strony wytwarzania i przetwarzania. Musisz się bardziej skupić na czytaniu, jeżeli chcesz wyciągać wnioski :)

Gość gosiazmalinką
Led a Ty własnego życia nie masz, bo gdzieś czytałam że ciagle na kafe siedzisz. Od rana do późnej nocy. Masz kucharke, niańkę i pokojówkę?A i ktoś pisał że niby wychodzisz na 3h spacer z dzieckiem a po 15 minutach siedzisz znowu na kafe ale pod innym Nickiem. Prawda to?

Hahahaha, super analiza i trafiona w sedno! :) A skąd ty wiesz ile tu jestem? Koleżanki, każda wchodzi tu "tylko zajrzeć na 5 minut" ci relacjonują? :D Jesteście wszystkie żałosne, przypieprzacie się do każdego, kogo można jakoś zidentyfikować, bo nicku używa takiego samego parę dni. Polaczki Cebulaczki :)

Gość gość
A nie możesz odpowiedzieć? Czemu od razu wyzywasz?

Gość gosiazmalinką
Lady_margaret a ty nadal taka wulgarna, ciebie to tylko lać po tym wulgarnym ryju...

Gość gość
Led to wypowiedz sie co sadzisz na temat karmienia piersią? Uważasz że mm jest rownie dobre jak kp?

Gość gosiazmalinką
biedna bo głupia, żeby nie chlapała bez sensu ozorem to tematu by nie było.

Gość gość
Nie uwazam,

Gość gość
gosiazmalinką akurat Twoje wpisy są wulgarne w tym momencie więc weź leki i nie jęcz już :)

Gość gosiazmalinką
wolę pojęczeć jak wmawiać że moja racja jest najmojsza i jedyna :-D

Z tego co ja zauważyłam to mamy karmiące mm nie wrzeszczą, że są lepsze i że tylko to co one robią jest słuszne, w przeciwieństwie do kobiet karmiących piersią nie wszystkich oczywiście ale jeżeli już ktoś umoralnia i krytykuje to właśnie karmiące piersią. Jakby każdy nie mógł żyć po swojemu i robić tego co chce.

Gość gosiazmalinką
dokładnie ja karmiłam piersią 3 tyg, potem przeszłam na mm. I nie pytali a dlaczego karmisz piersią , tylko dlaczego przestałaś. A potem nie dorosłaś do macierzyństwa, jesteś egoistka i twoje dziecko będzie chore

Gość gość
Takie u nas teraz jest ciśnienie, porody naturalne, choćby z pępowiną na około szyi, karmić piersią mimo spadającej wagi dziecka i depresji mamy, nie szczepić pomimo powracających chorób zakaźnych i tak dalej, i tak dalej...