Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fryzjerskie eksperymenty.

Polecane posty

Gość gość

Bawię się ostatnio farbami bo mi się to podoba. I mnie to odpręża. Chciałaby łepetynę rozjaśnić z brązu. Takiego średniego. Kupiła trochę badziewny rozjaśniacz, rozjaśniający o 5- 6 tonów. Po 40 minutowym czasie wyszedł taki rudawy, a może pomarańcz. efekt wcale mnie nie zdziwił. Pytanie moje polega na tym, czy jeśli jeszcze raz użyje rozjaśniacza na tym pomarańczu ( pasemka) dojdę do jaśniejszego blondu? Platyna a może tylko słomkowy? W sumie pasemko, które rozjaśniłam jeszcze kiedyś do pomarańczu wcale się nie rozjaśniło bardziej po 2 nałożeniu rozjaśniacza. a może farba platyna lub słomkowy blond? hę? Jak myślicie?

Gość gość
wsadź sobie tego demotywatora.

Gość gość
ciężko przejść z farbowanych na ciemno włosów do blondu, ja użyłam raz rozjaśniacza (w lipcu), bo chciałam mieć jaśniejszy brąz i skończyło się to w końcu wizytą u fryzjera, żeby wyrównała mi kolor, bo byłam 'łaciata' (ta jaśniejsza brązowa farba nie chwyciła równo, albo nie mam takiej wprawy w nakładaniu jak fryzjer) w efekcie mam przesuszone włosy i mimo że bardzo o nie dbam to czekam aż mi odrosną i będę mogła ściąć te moje "eksperymenty" (połowę już ścięłam) ale i tak czy w domu czy u fryzjera rozjaśnianie bardzo bardzo wysusza włosy i później będziesz miała większy problem niż kolor

Gość gość
Ja wiem, ja osobiście mam czarne kłaczki i nasi mnie żeby przejść na brąz ( już miałam) ale po prostu mi się nie chce właśnie w to bawić bo to nie takie łatwe a i nie wiem czy efekt mi się będzie podobał. Osobiście to nawet chciałabym mieć blond ale u mnie to niezbyt realne w krótkim czasie wiec z rozjaśnianiem to ja się bawię na głowie sztucznej choć też nie chce jakoś strasznie poniszczyć tych włosów one nie odrosną a są drogie :)

Gość gość
Ja bym kupiła farbę platynowy blond i spróbowała, w końcu eksperyment nie?

Gość gość
Też bym sobie kupiła taki łebek, ile kosztuje?

Gość gość
Dużo. 120 to tak najmniej