Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy znikajaca kreska na tescie ciazowym

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pierwszy raz spotkałam się z taka sytuacja. Test hcg, po wprowadzeniu kropel moczu pasek testowy barwi sie mocno na rózowo, po czym przechodzi w strefe kontrolną. Po chwili ok- 2 min na tescie widze 2 wyraźne rózowe krechy . Wpadam w szok. siadam. wstaje po 10 min patrze i jeden pasek....a drugiego nie ma. O co chodzi?? Pomocy!!

Gość miało być POP
kup jeszcze jeden i po problemie

Gość gość
Jezu dziewczyny czytajcie te ulotki! Wynik jest ważny po 5 minutach. Następnie test należy wyrzucić, bo różne rzeczy się z nim dzieją!!!

Gość gość
dokładnie po 10minutach test jest nieważny. kup jeszcze jeden dla pewności

Gość gość
o rany , jak czytam takie tematy , to mnie ciarki przechodza na wspomnienie co ja przechodziłam :P

Gość gość
po 2 minutach też jest jeszcze nieważny, dlatego nie dziw sie, że w pasku testowym była kreska, a potem druga pojawila sie w pasku kontrolnym. Ja nie zawsze te testy wyrzucalam, czasem leżały na polce w lazience, wracalam do domu, a tam inny wynik niż odczytalam. Jeśli po 5 minutach kreski byly wyrazne, najprawdopodobniej jestes w ciazy

Gość gość
bo wynik można odczytywać do 5 minut po zrobieniu później dostaje się tam np tlen dwutlenek węgla i inne substancje które wpływają na to co ty myślisz że jak c****kazało 2 kreski to będą one na tym teście przez następne 10 lat czy nie wiadomo ile? Jesteś w ciąży i tyle