Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaa15

Domowe sposoby na ból zęba [pilne]

Polecane posty

Gość gość
jak ząb boli to nie ma co czekać i szukać domowych sposobów tylko czym prędzej iść do dentysty. Poza tym też nie wprowadzajcie w błąd, bo kanałowe nie musi boleć, ja byłam na takim leczeniu w Dental Services i nie bolało.

Gość gośćaldona dona
Mi bardzo tez pomaga posmarowanie zeba pasta do zebow zeby zab byl nia posmarowany

Gość gość
Z jakich czeluści internetu wy odkopujecie takie stare tematy :P A ogólnie to nie rozumiem ludzi, których pizga ząb i nie idą do dentysty. Przecież jak ząb zżera już próchnica to tylko lekarz pozostaje... Albo piękne braki w uzębieniu. Biała plomba ok/ponad 100zł, a jeden kanał 80zł, a powiedzmy że trzonowiec ma 4 kanały. I co? Lepiej iść i zrobić raz a dobrze czy łazić bez przerwy na kanałowe? Teraz są dobre znieczulenia, więc tekst że ktoś się boi do mnie nie przemawia :)

Gość gość
ajona w aptece smarujesz zęba pastą ale musi być delikatnie rozrobiona z wodą , jakby zamraża

Gość gość
Doraźnie mnie pomógł Ifenin forte, a do dentysty biegłabym sprintem bo jeśli zrobił Ci się zgorzel , a to prawdopodobne ze względu na tę opuchliznę to pochodź jeszcze kilka dni i rodzinka będzie Cie na cmentarzu odwiedzać-mówię poważnie.

Gość Gość
Dnia 7.02.2014 o 18:21, Gość gość napisał:

my cię nie namówimy, ale ból cię namówi i to prędzej niż sobie wyobrażasz. Z bólem nie wygrasz.