Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja matka to swinia

Polecane posty

Gość gość

wiem ze zjedziecie mnie juz za sam tytul ale mam dosc.ona pracuje jako ksiegowa,wsrod ludzi robi z siebie taką damę że szok,jak przeklne albo nie odloze czegos na miejsce to wydziera sie jak glupia,ale od tego co ona robi jest mi niedobrze.ciagle glosno pierdzi i wcale sie tego nie wstydzi,siedzi np obok mnie i pierdnie glosno a jak jej zwroce uwage op******i mnie,nawet jak je to czesto pierdzi,przed chwilą jadła kanapke i jednoczesnie pierdnela i jeszcze mowi do mnie''a co mam wstrzymywac?''do tego czesto smarka w palce,nie jak ma katar,ale jak jej sie nos przydka nie wezmie chustki tylko bardzo glosno smara w reke.jak chodzi do kibla nie zamyka drzwi tylko ja musze to robic zeby nie sluchac tak glosno odglosółw srania.dodam ze mieszkamy w bloku,mieszkanie 2 pokojowe.to nie prowo,mam dosc

Gość gość
spoko moja matka to też świnia i suka, niestety nie wszystkie matki są fajne. matek się nie wybiera, powodzenia!

Gość gość
ze sie od urodzenia na mnie wyżywa,wydziera wyzywa od tepych idiotek,suk itd itp nie chce mi sie pisac nawet,tego nie wspomne juz ale tego jej pierdzenia mam dosc,jak mozna jesc i jednoczesnie srac?ja p*****le

Gość gość
moja mama jest kochana

Gość gość
nie przejmuj się musisz się jak najszybciej uniezależnić i wyprowadzić, wszystkim matkom- burym sukom ch*j w d**ę!