Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ja odzyskac

Polecane posty

Gość gość

Zostawilem ja bo mnie oklamala w waznej sprawie, minelo troche czasu i mi przeszlo i chcialbym do niej wrocic. Zadzwonilem do niej ale ona juz chyba nie chce , mowi ze nie wie, nie jest juz taka jak byla. Myslicie ze mam szanse? Jak ja odzyskac?

Gość gość
Nie poddawaj sie dzwon do niej rozmawiaj jak najwiecej zobaczysz wkoncu ja odzyskasz nie trac nadzieji walcz o nia:)

Gość gość
nadziei a nie nadzieji :)

Gość gość
O kobietę nie warto walczyć, bo to walka, w której zawsze odniesiemy rany. Dobrze Ci radzę odpuść sobie ją, nie jest tego warta jak żadna inna.

Gość gość
No wlasnie , minelo pare tygodni a ona juz nie wie , czyli pewnie nigdy mnie nie kochala. Pewno znalazla sobie kogos innego przez neta, ale nie zmienia faktu ,ze mi ciezko

Gość gość
napiszesz cos wiecej, jak cie oszukala?

Gość gość
Nie gadaj glupot npewno Cie kochala daj jej czas wroci do ciebie, a i sadze ze jezeli by kogos poznala to by ci to powiedziala ze nie wroci do ciebie i koniec bo poznala kogos..

Gość gość
Zostawiłeś ją to co sie dziwisz, trzeba bylo wyjasniac a nie zostawiać!!! A nie, ze Ci sie k***a odwidziało.. ja sie jej nie dziwię.

Gość gość
Nie wazne jakie to bylo klamstwo ale dosc powazne. Powiedzial bym zlamainie obietnicy. Czy wroci? Nie sadze , trwa to juz ponad miesiac odkad powiedzialem jej ze ja kocham i chce wrocic. A ona dalej nie wie. Mysle ,ze takie rzeczy sie wie. Ja zrozumialem po czasie ,ze ja kocham a ona juz ma mnie w dupce

Gość gość
może ona cie nie kocha, a może kocha ale czeka aż zawalczysz

Gość gość
Juz chyba zrobilem wszystko co mozliwe, codziennie ,pisze, dzwonie, spotkalismy sie raz od tego czasu, jest neutralna ,jakby jej nie zalezalo ,teraz sie nie odzywamy bo ma czas na przemyslenia ale ta cisza jest najgorsza

Gość gość
moze nie wszystko!

Gość gość
j**** szmaty