Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekspedientkkkaaa

Mamy kradnące w sklepach...

Polecane posty

Gość gość
Bo z reguly jest tak, ze ten ktory naprawde nie ma na chleb noe ukradnie bo sie bedzie wstydzil czy bal, a ten ktorego stac pojdzie i zaj***e co lepsze. Ja tez pracowalam w sklepie i kradly najwieksze paniusie, ktore ladowaly do toreb kawy za kilkadziesiat zlotych.

Gość gość
jak można coś ukraść przeciez sa te bramki co piszcza nie? nie kumam :P

Gość gość
Ja kiedyś robilam zakupy i synek marudzil w wózku,mial jakieś 14 miesiecy,dalam mu wiec pastę do zębów do ręki i tak trzymal ja zadowolony i zapomnialam o niej przy kasie,dopiero wychodząc ze sklepu jak chcialam synowi zalozyc czapkę to zobaczylam ze trzyma pastę i wrocilam sie do kasy,przeprosilam ze zapomnialam ze syn mial to w rączce i zaplacilam.Nigdy nic nie ukradlam!

Gość gość
Bramki działają tylko na rzeczy które są zabezpieczone klipsami czy naklejkami magnetycznymi, w hipermarkecie oznacza się tak ubrania, buty, sprzęt elektroniczny (ten często jest w gablotkach a nie luzem), droższe kosmetyki czy np. ostrza od maszynek do golenia, też z tych lepszych (to ludzie nagminnie kradną), niektóre alkohole... Przecież żadna bramka nie piszczy ot tak na kod kreskowy, nie mówiąc już o kradzieżach gratisów i rzeczach wyjętych z opakowań... Sama kiedyś coś przypadkiem ukradłam, przez własne gapiostwo, drobiazg za niecałe 2 zł, zorientowałam się w domu ale właśnie z dzieckiem w wózku byłam i wstyd mi było nieziemsko... Za to odkąd mały nie jeździ w wózku muszę sprawdzać co ze sobą bierze, bo raz właśnie wychodził już z jakąś gumą w łapie...

Gość gosciowa
Mi sie tak raz zdarzylo, ze zwazylam cukinie w foliowym worku i zawiesilam na raczce od wozka. Za reszte zakupow zaplacilam a o tych cukiniach zapomnialam na smierc.dopiero w domu sie zorientowalam, ze tam wisza. Nakarmilam, przebralam dziecko i wrocilam do tego sklepu w ramach uczciwosc****ani w kasie patrzyla na mnie jak na wariatke, kolejka przy kasie tez prawie pukala sie w czolo....

Gość gość
Ja mysle ze autorka nie pisze o tych osobach ktorym sie przez pomylke cos wynioslo ze sklepu tylko o takich ktore specjalnie laduja pod wozek, zakrywaja itd. Bylam z kolezanka w ch, obydwie bylysmy z wozkami i ogladalysmy ubrania dla dzieci w jakims malym sklepiku. Obok nas krecila sie matka z dzieckiem i kucala ogladac jakies bluzeczki wiszace nizej. Jeszcze troche poogladalysmy, ja cos kupilam i wyszlysmy z tego sklepu, przeszlysmy do sklepu obok, kolezanka cos wziela i poszla zaplacic i zd***** bo nie ma jej torebki ktora miala w koszu pod wozkiem. Fakt ze jej wina, torebke to ona nosi taka jak moj portfel, wielkosci dloni moze, i miala tak ze ja zawsze w koszu pod wozkiem wozila tylko cos n a nia zarzucala. Po tym sie nauczyla miec torebke w reku. No i zadzwonila do banku od razu jak sie zorientowala i zostala poinformowana ze z tej karty 5 min wczesniej ktos zakupil sprzety jakies w apple sklepie. Polecialysmy z mezami ( wczesniej oni hodzili po innych sklepach) do apple, okazalo sie ze moj maz znal tam jednego sprzedawce i on potwierdzil ze byla kobieta z dzieckiem i mezem. Tak ze ja tam zednej dzieciatej nie ufam. Jak zlodziejka to i po ciazy kradnie

Gość gość
*chodzili