Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz Vavrusko

Bezrobocie w Polsce wzrosło do 14 procent

Polecane posty

Gość Tomasz Vavrusko

Według danych za Styczeń 2014 roku, stopa bezrobocia rejestrowanego w Polsce wzrosła do 14%. Dla kolejnych tysięcy Polaków oznacza to zesłanie zagranicę "za chlebem", a w kraju wzrost zjawiska alkoholizmu i przemocy domowej. Prognozowany jest również wzrost liczby samobójstw - w 2014 roku samobójstwo może popełnić nawet 7 tysięcy Polaków.

Gość gość
dlaczego ludzie nie wyjdą na ulicę i nie zaczną protestować?

Jak na Ukrainie ? A po co, skoro w tym roku czekają nas wybory samorządowe, a w przyszłym parlamentarne. Widziałeś jak wygląda centrum Kijowa ? Stosy śmieci, zgliszczy, spalonch wraków samochodów, gruzy... co by to pomogło ?

Gość gość
widzę, ze nie nie ustajesz w podjudzaniu, Podjudzaczu! Niestrudzenie próbujesz siać burzę. Pamiętaj: kto sieje wiatr ten zbiera burzę.

Gość gość
Ukraincy to dzicz , po co Polska im pomaga? mamy pol miliona głodnych dzieci im trzeba pomagać, a Ukrainę niech pochłonie Rosja ewnetualnie mogą nam oddać trochę terenów

Ostatnio g***towne protesty społeczne wybuchły też w Bośni i Harcegowinie, ale tam stopa bezrobocia rejestrowanego wynosi aż 44%.

Gość gość
jak żyję 35 lat to głodu w Polsce nie widzialam :)))))))))))))))))))))))))

Gość gość
Wawruch Ty pa/da/lcu, to min. dzięki takim jak Ty du/rn/iom jest tak świetnie.

Zresztą ludzie przeważnie nie wiedzą co mają myśleć i co mają robić. Liczą na podpowiedź mediów... a media do 23 Lutego będą żyć olimpiadą w Soczi, i choćby do tego czasu kilkuset Polaków rzuciło się pod pociąg, to i tak nikogo to nie nie obejdzie. A po 23 Lutego będzie dykusja dlaczego Polacy zdobyli tak mało medali. Co zawiodło ? Czy będzie dymisja Ministra Sportu ? A potem to już z górki - 4 rocznica katastrofy smoleńskiej, kanonizacja Jana Pawła II, wybory do Parlamentu Europejskiego... i ogólnie media mają już plan do Czerwca. A potem kampania przed wyborami samorządowymi, Boże Narodzenie i zleci do końca roku. A w Styczniu 2015 roku Litwa wchodzi do Strefy Euro, będzie dyskusja dlaczego Polska jeszcze nie przystąpiła...

Gość gość
Polacy na ulice a nie na kafe siedziec. Ukarincy maja jaja

Gość gość
Polakom jest dobrze skoro nie protestują - a że tobie źle i jesteś biedny - to już nie nasza wina!

Gość guihjok
mnie jest bardzo dobrze i nie życzę sobie żadnych zamieszek i protestów! Ostatnim razem jak swołocz wyszla na ulicę to mojej rodzinie zabrano caly majątek (nie byli nawet obszarnikami). Cale pokolenia trzeba bylo sie znów dorabiac.

Gość gość
jasne jak beda zamieszki to znow bedzie pretekst do konfiskat, a chyba tylko to uratuje budzet kraju :P

Gość gość
dokładnie - jeśli ktoś coś ma - to nich to szybko spienięża i spieprza z tego kraju biegiem!!! ja już dawno w UK - sprzedałam swoje nieruchomości w Polsce, zainwestowałam w UK, otworzyłam małą firmę, pracuje sobie luźno 30 godzin tygodniowo, żyję przyjemnie i spokojnie - tu mi nikt nic nie zabierze!

Gość gość
Ciekawe co powiesz jak kaczor dorwie się do wladzy :)