Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakłamanie w rodzinie

Polecane posty

Gość gość

zastnawiam się jak to jest, mam przypadek w rodzinie kuzynowstwa, rodzina dobrze sytuowana, postaw się z zastaw się, taka miejska szlachta ze wsi, nikogo nie obrażając, ale ok, wujek to kawał chama twardą ręką rządzący w rodzinie, jego własne dzieci go nie lubią, facet obraża wszystkich wokół, ciotka wpatrzona w niego jak w obrazek, tłumaczy że on ma silny charakter hahaha, dla mnie ten człowiek się zaburzony i nie zrównoważony, a oni nadal ciepią przez jego jazdy i udają kochającą się rodzinę,wszyscy chodza wokól niego na paluszkach byleby tylko wujek nie wszczął awantury o byle g***o, a jak ich obraża to siedzą cicho bu mu wsztystko wolno, aż się dziwie ciotce bo zawsze ją uwazałam za babkę z jajami która nie da sobie w kasze dmuchać niedawno miałam bliżej do czynienia z tą rodziną i takie rozczarowanie, masakra

Gość gość
stary do psychiatryka sie nadaje jak za wszystko wrzeszczy a ciotka sie go poprostu boi.

Gość gość
ja go nawet nie lubie, kilka zdan z nim zamieniłam w swoim życiu, ostatnio był dla mnie bardzo nie przyjemny, miałam ochotę wyjść a przez ciotkę nie wyyszłam bo na migi jak on nie widziałam dawała mi do zroumienia bym sie nim nie prxzejmowała, masakra

Gość gość
mojej cioci mąż też jest nieobliczalny. Na imprezach rodzinnych zawsze dochodzi do kłotni z drugim wujkiem od strony taty. A jak dac im alkohol to juz prawie z nozami skacza sobie do gardła.

Gość gość
żal mi kuzynów są juz dorosli a mają problemy emocjonalne to ten idiota zrył im psychike jedynie kuzynka jest przez niego tolerowana bo to ukochana córunia tatusia jak on twierdzi tylko z niej jest dumny, a sama związała z sie facetem podobnym do tatunia, jest zarozumiała i zadufana w sobie, nieuczynna

Gość gość
czyli ze ona tez ma zrytą psychę

Gość gość
chyba tak tylko tego tak nie widać bo to fajna energiczna babka z jajami i az dziwne ze ona to ciągnie tyle lat, jak dla mnie to ona go kocha a on ja nie ale ciągną to na siłe plus wujek lubi sobie popic w zaciszu domowym, prawdopodobie jest wysokofunkcjonującym alkoholikiem

Gość gość
chyba tak tylko tego tak nie widać bo to fajna energiczna babka z jajami i az dziwne ze ona to ciągnie tyle lat, jak dla mnie to ona go kocha a on ja nie ale ciągną to na siłe plus wujek lubi sobie popic w zaciszu domowym, prawdopodobie jest wysokofunkcjonującym alkoholikiem

Gość gość
żal kuzynów bo to fajni wartościowi ludzie i nie zasłuzyli n atakie traktowanie, ojciec zawsze ich krytykował

Gość gość
miałam na mysli córeczkę ze tez ma zryta psyche jak kuzyni bo znalazła takiego samego autokratę

Gość gość
tak ale oni nie widzą problemu, tzn. moze juz cos do nich dociera, kuzynów, ciotki ale bagatelizują problem, np. u mnie ojciec był alkoholikiem ale to było widać, zawsze w rodzinie nadzach rodzina była ta gorsza bo ojciec alkoholik a u nich to "salony", ja skonczyłam terpie, oni zawsze byli ci lepsi w rodzinie ale to tylko pozory bo nadal taplaja sie g****e

Gość gość
a kuzynka i kuzyni jak się okazuje związali sie z osobami które lubią sobie popic ale chyba nadal nie widza związku z tym co dzieje sie w ich rodzinie

Gość gość
up