Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truuuskawka

ZGWAŁCENIE FACETA

Polecane posty

Gość Truuuskawka

Nie zamierzam nikogo g*****ć, ale przed chwilą zaciekawił mnie taki post tu na kafe ''Jak zg*****ć faceta'' i tu moje pytanie. Czy da się zg*****ć faceta z praktycznego pkt widzenia? Chodzi mi o to, że mu musi chyba wcześniej stanąć inaczej się nie da, nie?

Gość gość
moze mu stanac chociaz on wcale sie z toba ****** nie chce. i jak go obojetnie w jaki sposob zmusisz to jest g***** I nie jest tu mowa o przemocy tylko mozesz faceta w bardzo subtelny sposob zmusic, ze bedzie sie czul wykorzystany i zgwalcony. Nie umiesz myslec dziecko? myslisz ze jak palka stoi to juz wszystko i zgoda na *****nko czy co?

Gość kookok
Jak przyłożysz komuś broń do głowy to mu nie stanie ? Czy będzie robił wszystko żeby mu stanął ?

Gość gość
da sie zg****ic faceta jak mu przylozysz noz do szyi albo bron

Gość cvvbbv
Chodzi mi o to, że mu musi chyba wcześniej stanąć inaczej się nie da, nie? Własnie g**** polega między innymi na wymuszaniu erekcji , prawda?

Gość Truuuskawka
cvvbbv - A to się da wymusić? Nie wiedziałam

Gość gość
G**** polega na wymuszeniu czynności seksualnych bez zgody jednej osoby, stanąć nie musi.

Gość cvvbbv
cvvbbv - A to się da wymusić? Nie wiedziałam To zrób taki eksperyment : Wybierz 10 facetów i włóz ich członki do ust bez pytania Ilu z nich nie będzie mieć erekcji ? Odp : Wszyscy będą mieli Czynnikiem wymuszającym erekcję są tutaj twoje usta

Gość gość
Cvvbbv bzdury piszesz, mi nie stanie nawet gdy dotyka mojego członka kobieta, która wywołuje u mnie obrzydzenie np. zapachem lub wyglądem.

Gość gość
dokladnie k***a faceci tez maja uczucia i nie tylko w k****ach. nie wiem jestescie tepi czy co???? jak zaczniesz ssac mu k****a chociaz on nie chce i bedziesz mu grozic ze go zostawisz i on sie podda to jest g**** czy nie??? pozbawienie kogos wlasnej woli i wymuszanie na nim czynnosci seksualnych to g****.

Gość Truuuskawka
''dokladnie k***a faceci tez maja uczucia i nie tylko w k****ach. nie wiem jestescie tepi czy co???? jak zaczniesz ssac mu k****a chociaz on nie chce i bedziesz mu grozic ze go zostawisz i on sie podda to jest g**** czy nie??? pozbawienie kogos wlasnej woli i wymuszanie na nim czynnosci seksualnych to g****.'' - piszesz jakbym conajmniej chciała kogoś zg*****ć. Pytam z ciekawości

Gość cvvbbv
Cvvbbv bzdury piszesz, mi nie stanie nawet gdy dotyka mojego członka kobieta, która wywołuje u mnie obrzydzenie np. zapachem lub wyglądem. Dotykanie to nie ssanie . Piszesz głupoty .. Wytrzymasz 5 minut mocnego ssania bez erekcji ? Bajki piszesz

Gość gość
Wsadzasz facetowi szczotę w d**ę i masz g***** Jak mu skoczysz na k****a, to g**** to nie będzie. Głupia jesteś jakaś?

Z tego co wiem ,,postawić " można facetowi nawet wtedy kiedy jest nawalony jak szpadel i absolutnie nie ma świadomości . Wykorzystanie podobnej sytuacji jest ewidentnie g***tem .

Gość gość
Wytrzymam, chcesz sprawdzić? Nie da wymusić się erekcji. Nie myj się tydzień i spróbuj.

Gość cvvbbv
Nie da wymusić się erekcji. Nie myj się tydzień i spróbuj. Ale my nie bierzemy pod uwagę skrajnych przypadków..

Gość gość
ale my nie chcemy ssac nie umytych k***sow:) o czym wy gadacie :)

Gość ssac chce i kochac sie
tak na marginesie to bym sobie possala takiego ladnego, srednioduzego, czysciutkiego....mmmmmmmrrrrrrrr.... :-p na sama mysl soczki leca po nozkach :p

Gość gość
Z chęcią zapodam Ci swojego maleńka :-)