Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mini siłownia w mieszkaniu a sąsiedzi PYTANIE

Polecane posty

Gość gość

Mam do was pytanie. Mieszkam na trzecim piętrze i rozważam zakup ławeczki z hantlami, ewentualnie jakiegoś atlasa do ćwiczeń i chciałem zapytać czy a) trzeba pozwolenie na taki zakup i b) czy będzie to hałasować i sprawiać problem sąsiadom? Czy ma ktoś z forumowiczów problem z jakimś lokatorem, który właśnie ma nad nim/ obok niego sprzęt do ćwiczeń i się tłucze bez przerwy?

moja sąsiadka z 3 piętra kupiła sobie stepper i dzien w dzień tłukła nim jak opętana. denerwowało mnie to, ale w sumie nic nie mogłam zrobić. także wpadłam na pomysł i też kupiłam stepper. gdy ona ćwiczyła, ja robiłam to samo :D niezłą motywację przy okazji miałam

Gość gość
Myślisz że jak ja będę się tłukł to sąsiad pode mną też zacznie ćwiczyć? ;)

Gość gość
ja powiem tak, mój Narzeczony z jednego z pokojów zrobił sobie taką "mini siłownie". Ma ławeczke, hantalki jakieś drązki itepe. Jako podpowiedź powiem Ci, dobrze wygłusz podłogę, albo dywanem, albo matami (u mnie są maty, jak na dość spory pokój koszt był ok. 300zł) na ławeczce na tych hakach gdzie odkładasz "to coś do podnoszenia" też najlepiej owinąć np. bandarzem, wtedy nie tłucze, ogólnie ja mogę spać w pokoju obok mi nie przeszkadza, dobre wygłuszenie to podstawa. Sąsiedzi się nie skarżą, a siłownia jakieś pół roku już jest.

Gość begart
Dobre mam zdanie o produktach K Sport, jeszcze się nie zawiodłem. Robią mocne, trwałe drążki i podobnie z ławeczkami, na stronie http://k-sport.com.pl jest ich pełna oferta z foto i opisami.

Gość gość
Ja tez nam siłownie na 3 pietrze nic nie wygluszane

Gość gość
Tylko ze swojego domu buhaha