Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamusie ile macie uzywacie wód toaletowych w jednym czasie na polce

Polecane posty

Gość gość
ja wiem czy az tak bardzo przeplacac ,perfumy sa trwalsze i uzywa sie ich tylko troszke

Gość gość
Teraz tylko 1, woda perfumowana Miracle Lancome, to dosc stary zapach ale go uwieliam, jest uniwersalny, i jak pisala ktoras pani wyzej, nie wywoluje u mnie migreny, a mam koszmarna nadwrazliwosc na zapachy, jak juz trafie w zapach, ktory nie powoduje ataku, to trzymam sie go kurczowo :-)

Gość gość
1

Gość gość
4 Puma Jamajka Jil Sander sun i sport Cacharel liberte

Gość gość
tylko 2. I nie markowe. Zwykły Avon :P

Gość gość
avon to tez marka :D

Gość gość
.

Gość gość
Nie lubie perfum z avonu i oriflame:/ Mam 3 i tak mi sie złozylo, ze mam akurat wszystkie GUCCI. rush, envy zielone (juz sie koncza, a nigdzie nie moge dostac, wiec troche z nimi dziaduje) i gucci w szklanym kubiku, szare opakowanie, nie maja nazwy dodatkowej, poprostu gucci i to jest woda perfumowana. ostatnio skonczyly mi sie Halloween Jesus del pozo, tez super. co do noszenia jednego zapachy przez clae zyciu ja jestem zdania, ze moze sie taki znudzic, wiec wole caly czas poznawac kolejne, lubie nowowsci i czesto zagladam do perfumerii, ale nie kupuje na raz 20, bo szkoda kasy, one tez maja date waznosci a nie bede sie nimi pryskac na sile jak baba z bazaru. 3-5 to max co wg mnie moze lezec na połce;)

Gość gość
Aktualnie 2 : J'adore do Diora i Flower by Kenzo Uzywam w zaleznosci od nastroju

Gość gość
Moje zapachy to 1. Lancom Miracle ( moje pierwsze w życiu perfumy), code Armani , CK Euforia. I te zapachy mam zawsze, latem dochodzi coś lżejszego. I kupuje wodę perfumowaną