Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawać pomysły

KOBIECY POMYSŁ NA BIZNES

Polecane posty

Gość dawać pomysły

macie jakieś fajne pomysły? Albo słyszałyście o czymś fajnym, unikatowym, oryginalnym ? Nie chodzi mi o sprzedaż ciuchów używanych, ale o coś ponadczasowego !

Gość Kill__Bill 2
oba zrealizowane :classic_cool:

Gość gość
.

Gość gość
ja postanowiłam zacząć szyć ubranka dla dzieciaków z haftem, robiłam takie czasem na prezent dla koleżanek na jakieś chrzciny i inne okazje i zobaczyłam że faktycznie jest na to zapotrzebowanie więc zainwestowałam w hafciarkę dobrej jakości z Bernina i powoli rozkręcałam zyskując polecenia pocztą pantoflową, teraz dokupiłam jeszcze dwie aurory też od nich, mam dwie pracownice i jakoś fajnie taki rozkręcany w domu biznes się kręci

Gość gość
prażona kukurydza przy przystanku będzie na topie , automat jest lekki i niedrogi ale musi być możliwość podłączenia prądu. Dzieci bardzo lubią .

Gość edytkova29
Zdecydowanie salon kosmetyczny! Otworzyłam pół roku temu i dzisiaj cieszę się fajnym zyskami choć na początku było ciężko. Zainwestowałam w urządzenie http://www.dermaoxy.pl/ które pozwala na wykonywaniu zabiegów infuzji tlenowej i to okazalo sie strzalem w dziesiatke, bo sa skuteczne i dzieki temu wiecej klientek do mnie przyciagnelo wiec jesli wlasny gabinet prowadzicie lub zamierzacie otworzyc dermaoxy to trafna inwestycja.

Gość AnniaKowno
Polecam zainteresować się możliwościami franczyzny jaką daje Studio Figura. Za niewielką kwotę możemy założyć swój kobiety biznes fitness w swojej miejscowości, mając takiego partnera sukces przyjdzie sam. Polecam http://studiofigura.com.pl/otworz-studio/

Gość Darinka823

Ja uważam, że ciekawą propozycją jest na pewno również swój salon fryzjerski bądź kosmetyczny oczywiście jeżeli ma do tego odpowiednią wiedzę i umiejętności. Jeżeli idziesz w tym kierunku i będziesz potrzebowała dobrego wyposażenia to ze swojej strony polecam sprawdzić także Fine Factory gdzie kupisz praktycznie wszystko czego będziesz mogła potrzebować w przystępnych cenach i dużym wsparciem obsługi klienta. 

Bardzo ciekawym pomysłem wydaje mi się także produkcja odzieży. Oczywiście o ile to lubisz. Ja nawiązałam niedawno współpracę z wzorcownią i krojownią www.elastic.com.pl. Już nie mogę się doczekać aż zaczniemy produkcję.