Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważajcie na portal ZnanyLekarz.pl Oszukują !!

Polecane posty

Gość gość

na znanymlekarzu jest kilku lekarzy którzy mają 5 gwiazdek , same dobre opinie. To dziwnie bo czytając opinie niektorych pacjentek wiele operacji sie nie udało... Sama widziałam jak np u dr Bromy były 3 negatywne opinie a nastepnego dnia... ZNIKNĘLY !! Grażyna Nasińska-Jurek - 5 gwiazdek ,lekarz w ogole nie znany ,nigdy o niej nie słyszalam a interesuje sie chirurgią od dosc dawna. dr Maciej Charaziński - 5 gwiazdek , 16 pozytywnych opinii ,100% Lekarz ten to ''uczeń'' dr Sankowskiego , podczas gdy Sankowski mial wykonywac operacje ,operowal charaziński - na kilku forach była o tym mowa ,ze dziewczyne operowal nie Sankowski Sankowski operuje tylko znajomych ,celebrytow i bogatych . Charaziński wypromowal sie w programie Rozmowy w Toku - byl tam gosciem pare razy Jerzy Wilgus - 5 gwiazdek... lekarz ten był głownym bohaterem afery z oszpeceniem pewnej kobiety( userka forum beautywpolsce) , Polsat sie tym zająl ,program Interwencja i lokalne śląskie gazety. Był tez z Sankowskim w programie Chcę byc piękna. Opinie w sieci są raczej malo przychylne a na Znanym lekarzu b.dobre Adam Kruk - ten jest chyba Hitem , podobno poparzyl kilka kobiet , pisały o tym lokalne gazety w Poznaniu , lekarz w ogole nie znany ,klinika odpicowana a opinie pozytywne. Piotr Osuch - nowy własciciel kliniki IQ MEDICA w Warszawie. PRzejąl ją od dr Chomickiej ktora pracuje teraz w LUX medzie. Ostro sie promuje w mediach , zaprasza gwiazdy itp.. Nie znam w ogole tego lekarza. Opinie tez tylko pozywtywne... Dlugo by pisac... Na znanymlekarzu mozna zweryfikowac swoj profil - nie znam szczegolow, nie wiem czy lekarza placą cos za to , chyba tak - portal nie ma reklam , a serwery i pracownicy kosztują ,wlasciciel strony tez chce zarobc prawda? Dziwne jest to ,ze niektore opinie (negatywne) znikają bez sladu.

Gość gość
a ty się pewnie nie dostałaś na medycynę, stąd to szpiegowanie i negatywne opinie :P

Gość zawsze sexy
O matko! skąd biorą się tacy ludzie jak ty? / i co z tego ... - gwiazdek im zazdrościsz:D

Gość gość
kazdy to wie ze oszukują, z czego by zyli ? reklama tv tez kosztuje ;)

Gość gość
tez tam poczytalem o jednym lekarzu same pozytywne opinie i chcial mi ch*j zrobic zabieg za 6 tys plus inne koszta oczywiscie panu doktorowi podziekowalem wiec sie naciolem

Gość fotel
kilka lat temu było głośno że OZL postraszył ten portal sądem.od tamtej pory jest to portal reklamowy a nie opiniotwórczy.myślałem że dla wszystkich to oczywiste.

Gość gość
6 tysiaków to nie dużo za garniturek zębów.żadne oszustwo, to i tak mało.:O

Gość gość
Oczywiscie ze te opinie tam sa zafalszowane i nie przechodzi wiele negatywnych komentarzy lub sa szybko usuwane. Lekarze i przychodnie z promowanymi profilami sami pisza sobie czesc pochlebnych opinii i oplacaja swoje konta. Nie warto kierowac sie tym portalem, tak samo abczdrowie.pl - oplacane opinie pisane z tych samych kont i glupie nicki w jednym stylu pisane na jedno kopyto - wiele komentarzy pisanych w odstepach parodniowych, przekopiowane tez z innych portali, a potem przez wiele miesiecy posucha i zero komentarzy - dziwne co nie? Jeszcze z bardziej wiarygodnych to jest rankinglekarzy.pl ale i tam juz mocno to sie skomercjalizowalo.