Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki macie SEX mamusie?

Polecane posty

Gość gość

Kochane chcialam Was zapytac jakie macie libido po ciąży?Moje strasznie zmalalo,kiedyś petarda a dzis ogarek:/ A jestem 17 miesięcy po porodzie i zwyczajnie nie mam ochoty, sex uprawiam jak mój mąż chce,ale on ostatnio tez kiepsko sobie radzi,5 minut i po wszystkim..nawet sie nie zdążę napalić, byc moze jest to spowodowane tym ze sie rzadko kochamy,ok.1 na tydz.,a kiedyś czasem i 2 razy dzienie. Zbliżają sie walentynki i pomyslalam by kupić ten żel durex lovers connect dla urozmaicenia i jak zaczelam dzis oglądać różne żele, wibratory i afrodyzjaki to zaczelo mi sie robić cieplo w podbrzuszu:-) Czy ktoras z Was używa tego typu gadżetów,jakie macie opinie na ten temat i czy możecie cos polecic?

Gość gość
Badziewna reklama durexa. Jak już reklamujesz produkty związane z seksem to naucz się chociaż pisać to słowo poprawnie :o

Gość gość
Ja używałam żelu odkąd pamiętam, zawsze miałam problemy z nawilżeniem. Po porodzie to już totalna porażka, kompletna pustynia. Używamy różnych żelów durexa, ale ja najbardziej lubię zapachowe, bo te chłodzące, czy rozgrzewające są takie sobie moim zdaniem. Używamy też prążkowanych gumek. Kiedyś miałam play o, ale jakoś chyba nie jestem podatna bo większej różnicy nie wyczułam (może coś tam się cieplej zrobiło i tyle). Wibratorami też się od czasu do czasu bawimy. x Durex lovers connect nigdy nie używałam a nawet nie słyszałam o nim. Na jakiej zasadzie on działa?

Gość gość
To zadna reklama..po prostu kolezanka mi polecila i myślę by wypróbować. I tylko zwyczajnie pytalam o libido i o gadżety. Żel o którym pisalam to 2 tubki jedna rozgrzewa dla kobiety i chlodzaca dla faceta niby po ich polaczeniu jest szal,ale wiem tyle co od kolezanki i z opinii. Pytalam wiec ogólnie czy używacie jakichs zeli,wibratorow czy afrodyzjakow a ktoś od razu sugeruje marna reklame! Moze macie mamy jakas metoda by podniesc libido,dodam ze biore pigulki anty,wiec byc moze one co nie co tez je obniżają.

Gość gość
Jaki mam seks? Hmmmm..... z mezem beznadziejny z "przyjacielem" fantastyczny. I jakos przy nim libido mi odrazu skacze do gory, przy mezu jest na minusowym poziomie. Wszystko to kwestia partnera.

Gość gość
Gosc 22:22 a co cię sklonilo do posiadania "przyjaciela", beznadziejny sex?brak zrozumienia?

Gość gość
Pytam bo nie chcialabym tak drastycznie..hehe.. Wolalabym obudzić w sobie namiętność na nowo przy mężu.

Gość gość
Jezeli dasz rade obudzic namietnosc to super. Moze ci sie uda

Gość gość
A czy ktoś sie orientuje w afridyzjakach typu hiszpanska mucha? Znajomy kiedyś polecam tez mango jako afrodyzjak ale na nas nie dzialalo:-) A owoców moze nie lubię.

Gość gość
Up