Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do samotnych matek

Polecane posty

Gość gość

Jestem 4 lataa w zwiazku, mam 1.5 roczna corke. Nie uklada nam sie, chyba sie to wszystko wypalilo a ja niebardzo wiem jak to rtowac, pdoejmowalam proby ale chyba nie potrafimy. Nie wiem czy potrafie odejsc, ale czasem chodzi mi przez glowe taka mysl... Jednak gdzies moze w srodku wciaz kocham, moze sie boje byc sama. I pytania: 1. Czy nadal jestescie same? 2. Dlaczego rozeszlyscie sie z partnerem? 3. jak dajecie sobie rade? 4. Czy inny facet jest w stanie pokochac dziecko jak nie ojciec? 5. Zalujecie czy jestescie szczesliwsze?

Gość gość
jestem sama z wyboru,wychowalam 3 dzieci,teraz czekam na 4 ale z innym partnerem i powiem ci,że nawet nie mam ochoty z nim zamieszkać choc on bardzo nalega dobrze mi samej,własny dom,własne przyzwyczajenia

Gość gość
Do autora tematu. Czy ten facet czy nastepny zrozum ze zawsze sie wypali . Zawsze bedzie potem rutyna z kim bys nie byla zawsze tak bedzie.NIESTETY

Gość gość
Potwierdzam zdanie z tym że się wypali, najlepszy nawet związek. Sama mam jednego faceta od 9lat, i niestety pomimo tego żę kiedyś było idealne wspaniale cudownie teraz jest do d**y. Nie kłócimy się po prostu nie ma już tego czegoś. Nie chodzi nawet o nude, bo ciągle cos robimy, jeździmy itp., jednak to już raczej przyzwyczajenie niż namietna miłość.

Gość gość
Jak tu czasem czytam, ze jest tak wspaniale, spedzacie rodzinnie sobote, wszyscy sa zadowoleni i szczesliwi, to... chce aby bylo tak i u mnie. Moj wraca do domu na weekendy - praca, w sobote robimy razem zakupy, zajmuje sie corka, gdy ja sprzatam, a w niedziele ma zawsze jakies swoje sprawy, zamyka sie w pokoju, cos dlubie, cos skreca. I wyjezdza wieczorem...

Gość gość
tak to jest z konkubinatami - w 90 % kończą się rozstaniem, także pogratulować braku rozsądku i odpowiedzialności 🖐️

Gość gość
1. Czy nadal jestescie same? Tak, bo jeszcze nie przerobiłam rozstania. 2. Dlaczego rozeszlyscie sie z partnerem? Z powodu jego romansu z koleżanką z pracy. 3. jak dajecie sobie rade? Ledwo wiążę koniec z końcem, ale wolę być tylko z dzieckiem niż ze zdradzaczem. 4. Czy inny facet jest w stanie pokochac dziecko jak nie ojciec? Nie wiem z własnego doświadczenia, ale koleżanki mąż pokochał jej dziecko jak swoje, zaadaptował i mała jest jego światem. 5. Zalujecie czy jestescie szczesliwsze? Nie żałuję, szczęśliwsza nie jestem.

Gość gość
masz dziecko i czego oczekujesz? ze wymienisz ojca dziecka na innegi i bedzie super? uwazaj bo moze byc gorzej, jesli facet jest dobrym czlowiekiem, partnerem , ojcem to trzymaj sie jego nogami i rekami ,

Gość gość
Odpowiem Ci na te wszystkie pytania bo znam odpowiedz 1.Nie jestem sama od 4 lat 2. Rostalam sie z moim mezem bo mnie. Zdradzal z laskami lktore mialy po 16 lat. 3. Jak bylam sama dawal sobie rade bez problemu chodz zostalam sie sama z 2 letnim dzieckiem 4.tak jest w stanoe moj obecny partner rowno traktuje i mojego syna i swoja corke .Maly mowi do niego tato noe uttzymuje za to rzadnych kontaktow . Nie zalowalam ze bylam sama i nie zaluje ze jestem w zwiazku i za 2 miesiace biore slub

Gość gość
To ja gosc z 21.13 powiem Ci ze nic sie nie wypala ale dochodza obowiazki itd i zmoenia sie sytuacja a i sory za bledyale. z telefonu pisze

Gość gość
Kurde, dola jakiegos mam

Gość gość
ja też i ryczę jak bóbr większość dnia dzisiejszego

Gość gość
Do 20:44 I co ty sobie wyobrażasz że dziecko nie będzie potrzebować ojca ??? Co innego jak facet odchodzi sam od siebie a tutaj facet chce mieszkać a ta sie zgrywa na wolnego ptaszka, pewnie dlatego że z poprzednim nie wyszło. A tymczasem tutaj też chodzi o dziecko. Kretynka!!!

Gość z własnego doświadczenia
1. Czy nadal jestescie same? Nie.Od 16 lat mężatka. 2. Dlaczego rozeszlyscie sie z partnerem? Nadużywanie alkoholu 3. jak dajecie sobie rade? Gdy zostałam sama z rocznym dzieckiem było ciężko, ale bez przesady. Raz lepiej, raz gorzej... 4. Czy inny facet jest w stanie pokochac dziecko jak nie ojciec? Tego jestem pewna w 100%.Wiem,że tak. 5. Zalujecie czy jestescie szczesliwsze? Nigdy w życiu niczego nie żałuję.