Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie dzieci partnerów

Polecane posty

Gość gość

Czy lubicie dziec***artnerów? W jakim wieku są te dzieci?

Gość gość
Kocham córkę mojego partnera i jest to odwzajemnione . Dziewczynka ma lat 13, ma swoją mamę, a mnie traktuje jak drugą mamę, lat mam 27. Wszystko jest możliwe :)

Gość gość
a ma ktoś niemowlaka?

Gość gość
ja jestem zdania że wiążąc się z kimś kto ma dziecko musisz pokochać także i dziecko-inny układ nie przejdzie.

Gość gość
a jeśli facet nie przyprowadza dziecka do wspólnego domu? jeśli to dziecko to temat tabu?

Gość gość
odwiedza dziecko, sporo płaci na nie, ale nie rozmawiamy o tym, bo nie lubię, nie znoszę tego dzieciaka...

Gość gość
musi być powód twojej nienawiści, sporo tzn ile?

Gość gość
płaci 1000 zł dobrowolnie. To dziecko mi przypomina jego byłą... Nie akceptuję tego dziecka, nie radzę sobie z tym, że jest, a nie rozmawiamy o nim, bo kilka razy jak próbowaliśmy to się strasznie kłóciliśmy. Nie cierpię jak do nich chodzi, ale nie zgadzam się na wizyty u nas. Wiem, ze to paskudnie wygląda, ale nie umiem inaczej.

Gość gość
08.02.14 zazdrośnica

Gość gość
Nie,ale udaje ze lubie.na szczęście mieszkamy daleko i widuje go raz na ruski rok.

Gość gość
Mam bardzo dobry kontakt z corka męża, ma 7 lat. Obie sie mocno kochamy i lubimy razem spędzać czas

Gość gość
autorko nie wróże wam długiego związku, dziecko zawsze będzie kochał bardziej.

Gość gość
nie mieszka z nimi od... zawsze. rozstał się z byłą, jak była w ciąży. wiem, że mnie kocha i myslę że jak będziemy mieli wspólne dziecko to odpuśc***przecież wystarczy kasa... matka dziecka też sobie ułoży życie, jak on tam nie będzie łaził, nie?

Gość gość
nie odpuści, nie licz na to, wręcz przeciwnie jak zobaczy jaka jesteś to ciebie kopnie w d**e a wróci do byłej. To pierwsze dziecko ZAWSZE będzie najważniejsze. Jakby miał olać to by już tak zrobił.

Gość gość
wyć mi się chce................................................... nie umiem sobie z tym poradzić................................................................. chciałabym akceptować to dziecko, ale tak bardzo mi przypomina związek jego i jego byłej.....

Gość gość
masz bardzo duży problem ze sobą, każde z was ma jakąś przeszłość i trzeba się z nim pogodzić

Gość gość
lubię, sympatyczna dziewczynka, podobna do taty;) moja córka z poprzedniego małżeństwa też się przyjaźni z obecną żoną byłego i nie mam nic przeciwko;)

Gość gość
Nie tylko lubię, ale kocham. Wychowujemy go razem z mężem, bo mamusia biologiczna poszła w siną dal. Mamy też wspolnego syna i chłopcy bardzo się kochają.