Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia777777

który termin porodu się u was sprawdził

Polecane posty

Gość gosia777777

hej dziewczyny zastanawia mnie który termin porodu jest najbliższy prawdzie, wg OM, USG czy zapłodnienia?

Gość gość
żaden.termin z OM pokrywał się z usg z 12tyg,a w obu ciążąch urodziłam tydzień po terminie,poród wywoływany

Gość gość
Z OM I urodzilam idealnie w terminie

żaden. miałam cc w 34 tc bo miałam zatrucie ciążowe.

Gość mama dwóch dziewczynek
u mnie też żaden z pierwszą miałam termin na 15 sierpnia a urodziła się wcześniej 30 lipca - w nocy zaczęło się silne krwawienie i musieliśmy na g**** jechać do szpitala,ze względu na krwawienie poród był trudny, musiałam cały czas leżeć, i bardzo źle go wspominam... z kolei druga córcia miała termin na 16 sierpnia i nic się nie działo do terminu, 18 lekarz nas przyjął i stwierdził, że po terminie, więc dostałam oksytocynę dwie kroplówki i szybciutko cała akcja trwała około 3 godzin

Gość gość
U mniez zaden, urodzilam cztery dni przed terminem z miesiaczki, ktory niemal calkowicie pokryl sie z terminen z usg.

Gość gość
U mnie też żaden, tzn 2-krotnie rodziłam po terminie z OM, a przed terminem z USG, tak gdzieś pośrodku. Jeżeli dokładnie potrafisz podać dzień zapłodnienia, to chyba wg tego się odbędzie poród po 38 tyg od zapłodnienia