Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tralalala778

A to dla was nocne marki :)

Polecane posty

Gość gość
jestem tak zmeczona troskami ze chcialabym byc tym dziadkiem i zrywac te gruszki w sadzie miec k*****a spokoj wreszcie nie martwic sie o nic ja p********* tak jestem zmeeczona wszystkim

Gość Tralalala778
Ja mam tak samo,a przy tej muzyce przynajmniej na chwile odplywam i zapominam o wszystkim...:)

Gość gość
A mi nawet to juz nie pomaga:(

Gość gość
mi pomaga troche jak se wypije drinka i tak patrze slucham muzyki choc troche przy czym robie sie coraz bardziej nie do zycia no ale sil mi juz brak

Gość gość
Zawsze,jak ogladam ten teledysk,chce mi sie ryczec bo wzbudza we mnie jakas taka dziwna tesknote :O

Gość gość
jak sie maja wasze wspomnienia i marzenia z dziecinstwa ? mi jest smutno bo nie mialam na tyle sil aby je spelnic do konca a teraz juz chyb dooopa z tego

Gość gość
najpiekniejsze aforyzmy pisze smutna dusza

Gość gość
Ja nawet nie potrafie juz marzyc;(

Gość gość
Od dluzszego czasu, caly czas..

Gość gość
U mnie marzenia to jedyne,co mnie trzyma jeszcze przy zyciu,bez nich to bym wykopyrtnela juz dawno psychicznie :D

Gość gość
To zazdroszcze

Gość inny gosciu
03:56 i tyle? na tym koniec zycia? 03:58 o czym marzysz ze daje Ci to takiego kopa? choc przyznam, iz mnie rowniez marzenia trzymaja przy zyciu, zawsze o czyms marze i zawsze na cos czekam. nie widzac sensu ani celu jestesmy takimi chodzacymi trupami, bez zycia, bez pasji i radosci zycia. bez niczego. rownie dobrze mozemy zakonczyc zycie juz teraz, skoro nic nie mozemy juz zmienic. nie mozemy? a moze boimy sie zmian?

Gość gość
Ja mam jedno marzenie do ktorego daze ale sadze ze jezelo bym o nim powiedziala pomyslicie ze jestem nie normalna..

Gość gość
czy ja wiem czy sie boimy ? chyba raczej nie ma szans na ich realizacje i to nawet nie o to chodzi ze my nie potrafimy tylko o to ze czasu brak na ich osiagniecie a przez to tracimy chec na ich realizacje sa dla nas juz tylko ...marzeniami

Gość gość
Alone Alone patrzysz w klawiature i zastabawiasz sie co napisac jedyna rozmowa jaka prowadzisz niema ....z kims tam daleko kogo nie znasz ale przynajmniej mozesz naklikac byc moze ktos przeczyta k*****a ale zycie

Gość gość
o czym marzysz ze daje Ci to takiego kopa? x Niech moje marzenie pozostanie na razie tajemnica ;)

Gość gość
Ja p*****le,nastepna bezsenna noc :D