Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenna noc Monika

niezła oferta dla mam i maluszka

Polecane posty

Gość gość
U mnie przy ząbkach synek też gorączkował, ale byłam u lekarza i dostał ibufen w syropku.

Gość kasssia1979
Dziekuje.

Gość joanna_mieszk993
Z pewnych względów karmię swoją córkę na bebiku, od jakiegoś czasu widzę, że nie chce pić tego mleczka, próbowałam inne i to samo. Jak jest co dopiero rozbudzona to wypije całe, ale jak się dobudzi i rozbryka w łóżeczku to nic nie pomaga. Nie che i tyle

Gość gość
moja malwinka, też ma problem z mleczkiem, jak je widzi to wyciąga język i za nic nie chce pić, z kaszką jest to samo. :-(

Gość gość
a ja wlasnie od niedawna zaczelam sie interesowac internetowymi zakupami, kiedys wolalam sama chodzic i kupowac, ale w zasadzie wiekszosc moich kolezanek kupuje wszystko przez internet, slyszalam dobre opinie o pewnym sklepie http://wszystkodlamaluszka.com.pl/ czy ktos zna? I z tego co widze to maja tam same ubranka, znacie jakis sklep z zabawkami, bo tez bym chetnie zobaczyla

Gość gość
Wczoraj dostsłam ubranka i łóżeczko z tego sklepu http://top-maluszek.pl i jestem zadowolona. Na początku bałam sie kupować przez neta.

Gość gość
nie warto oszczędzać na dziecku, ja sobie nie kupie ale dziecko musi mieć to co trzeba i staram się aby miało wszystko nowe. Taka juz ze mnie troskliwa mama

Gość gościnnieKaja
a jak drogie mamy oceniacie rampersy dla niemowląt ? czy lepiej kupować dwu częściowy komplet spodenki i bluzeczkę ?

Gość gość
ja kupuję rampersy do spania.

Gość gościnna23
Ja dla mojego już piżamkę do spania ubieram ale w pajacu spał prawie do 13 miesiaca. :-) W sumie nie ma znaczenia byle dziecko miało ciepło :-)

Gość SylwiaGościnnie
Wczoraj dostałam wyprawkę z tego sklepu Top-Maluszek.pl i jak narazie jestem zadowolona, całość przeprałam wyprasowałam i czeka na mojego skarba :-)