Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w Londynie od 4 lat i...

Polecane posty

Gość gość

Pracuje w pewnej firmie jako team leader. Stawka... 9.40 f/h brutto razem z bonusem... Za 40 godzin pracy tygodniowo (po podatku itd.) dostaje ok.310 f... Stawka większa jak minimum, ale co z tego, w dalszym ciagu nie wynajmę sama żadnego mieszkania, bo ledwo na czynsz i prąd + gaz czy council tax by mi starczyło... Zostaje wiec życie w wynajętym pokoju... A w wielu konkurencyjnych firmach tyle co ja bądź niewiele wiecej dostaje... Manager... Mięsnym słowem - jest tragicznie...:(

Przy tych zarobkach w mieście w uk innym od Londynu stać by cię było na mieszkanie 2-bed do samodzielnego wynajęcia, samochód i przyjemności. Wiec albo zacznij w Londynie zarabiać więcej albo sie z niego wyprowadz.

Gość gość
zdesperowana żona dobrze radzi. taka pensja dla osoby bez dziecka np w Glasgow będzie naprawdę w porządku.

Gość gość
znajdz soboie chlopa proste

Gość gość
Team Leader u mnie w dziale dostaje ponad 40 tys rocznie. Ale oczywoscie zalezy co robi Twoj team, bo mozna byc team leaderem sprzataczek, albo bankierow, wiec wynagrodzenie dla team leadera moze byc bardzo rozne.

Gość gość
jesli masz taka pensje to jestes chyba team leaderem w mcdonaldsie, ale jak to dumnie brzmi - team LEADER:D

Gość gość
dokładnie. team leaderem jest moja koleżanka w jednym z hipermarketów w dziale z mlekiem jogurtami serem itp. ona m stawkę coś pomiędzy 9,5 a 10. niby fajnie ale wcale nie tak dużo, zależy jak na to patrzeć,.

Gość gość
Ale ile niby ma zarabiac team leader w dziale z mlekiem? no sorry...

Gość gość
Autorka - jestem Team Leaderem w Pret a Manger...