Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia1116

Czy to możliwe?

Polecane posty

Hej, mam pewne obawy.. W grudniu uprawialiśmy petting z chłopakiem, możliwe że jego nasienie przeniosło się na palcu do mojej pochwy (ale to chyba mało prawdopodobne, bo mył ręce) do tej pary nie miałam żadnych objawów, temperatura w normie, nadmiernego śluzu też nie mam, ani mdłości ani nic jedynym problemem jest to że w styczniu miesiączka spóźniała mi się jakieś 2-3 dni, i trwała nieco krócej (zazwyczaj trwa ok 6 a trwała 3) teraz spóźnia mi się jakieś 5 dni i nadal jej nie widać.. zastanawiam się czy to nie jest przyczyna stresu, no i brania antybiotyku bo jakieś 2 tygodnie temu byłam chora. Czy jest to możliwe że jestem w ciąży? Jeśli tak czy duże prawdopodobieństwo? I proszę nie piszcie żebym wykonała test ciążowy, tylko wasze opinie. Pozdrawiam.

Gość gość
Nie rób testu, kafeterianki prawdę c***owiedzą czyś w ciąży czy nie. Ja prawdopodobieństwo oceniam na 18,76%. A jak wy, drogie koleżanki?

Mi chodzi o opinię z waszej strony,, to że test mam zrobić to wiem

Gość gość
ja 21,34

Gość gość
Tak, jesteś w ciąży. Mnogiej. Do tego puchlina mózgu. Zalecam witaminę C przez najbliższe 2 lata.

Gość gość
Może jednak jest ktoś kto był w podobnej sytuacji ?

Gość gość
..

Gość gość
A powiedz mi autorko..co Ci szkodzi zrobić test ciążowy ? Jest tani i przynajmniej masz jakieś podstawy...spóźnianie się okresu może mieć wiele przyczyn w tym ciąża..ale nawet lekarz bez badań czy testu, jakiegoś USG nie powie Ci czy to ciąża..