Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi1988

czy to może w końcu ciąża

Polecane posty

Gość gabi1988

Witam :) jestem tu nowa więc jak pisze nie tu gdzie trzeba czy coś to bez nerwów :) mam takie pytanko czy to w końcu może być ciąża? A mianowicie współżyłam 5 stycznia z partnerem (staramy się o dzidzie) kilka dni później zaczął mnie boleć dół brzucha jednak miesiączkę dostałam 26 stycznia była raczej normalna nie mnie obfita. Wczoraj powinnam mieć owulacje a chyba jej nie było 2 dni i w dzień owulacji mam bóle owulacyjne więc wiem kiedy nadchodzi ten czas jednak ich nie było tym razem i śluz był gesty i biały nie powinien taki być w tym czasie. Dodam jeszcze że raz wymiotowałam nie bolał mnie przy tym żołądek ani nie miałam biegunki czyli zatrucie odpada. Od wczoraj mam też bardzo wrażliwe sutki. Moje cykle są raczej regularne co 27 dni. Następna miesiączka 22 lutego. Czy to możliwe że w końcu się udało? Czy to tylko moja wyobraźnia? Proszę napiszcie coś na ten temat. Pozdrawiam

Gość lucianoK
tylko twoja wyobraznia

dodam jeszcze że jestem ostatnio zmęczona i senna ale nie wiem czy to może nie przez pracę. Miałam raz zgage podobno występuje w ciąży. Nie mam większych piersi niż zwykle. Napiszcie coś proszę

no to mnie nie pocieszylas :( a co z tą owulacja skoro jej nie było to co to znaczy?

Gość gość
Może owulacja się przesunęła, może cykl bezowulacyjny, może jej nie zauważyłaś. Im bardziej o tym myślisz, tym gorzej. Nie nakręcaj się.

Gość gabi198
no wiem wiem ale jakoś nie mogę przestać o tym myśleć tak bardzo tego chcemy. Od czerwca nie biorę tabletek bylam u lekarza wszystko jest ok i przyjmuje kwas foliowy

Gość gość
nie nakrecaj sie

Gość gość
Raczej sobie wkręcasz. Ja również bardzo wyraźnie odczuwam owu ( ból dosyć silny ) i wiem, że jeśli jest miesiąc w którym nie odczuwam owu to po prostu jej nie mam ( cykl bezowulacyjny ) pomimo, że śluz wygląda na super płodny.

nie wiedziałam że może być miesiąc bez owulacji często to się zdarza?

Gość gugulkas
ja sie tez stram o dzidizusia od wrzesnia bo koncem wakacji odstawilam tabletki i owulki tez mam a w ciaze nie zachodze i bylam u lekarza kazal zrobic mi tarczyce prolaktyne i meza przebadac

no mi powiedzial żeby się kochac tylko w owulacje i się uda

Gość gość
A może byś sobie test zrobiła,np.z krwi bhcg????

jak narazie nie mam takiej możliwośc***oza tym co mi tu piszą to moje urojenia niestety

Jestem w 5tyg ciąży( od zapłodnienia ) Myślę ,że każdy oragniazm jest inny ... Mnie także bardzo szybko zaczeły boleć piersi i podbrzusze. Poczekaj trochę ,zrób test i wszystko będzie jasne :) tylko niestety może być to tylko autosugestia :/ Lecz pamiętaj ,że jeśli mogło dojść do zapłodnienia a twój organizm daje ci jakieś sygnały których nie dawał wcześniej to możesz być po prostu w ciąży :)

najbardziej mnie martwią bardzo czule na dotyk sutki przy myciu albo ubieraniu nigdy wcześniej tak nie miałam

Myślę ,że mogą być to oznaki ciąży lecz pamiętaj ,że nie muszą.. uzbrój się kochana w cierpliwość i zrób test w dzien spodziewanej mesiączki i koniecznie daj znać co z tg wyszło :) trzymam kciuki ! i czekam na inf :)

jeszcze tak długo jak ja to wytrzymam hi hi zazdroszczę Ci :) dam znać co i jak pozdrawiam

Gość lej di
dziewczynki pomocy!!!!! ost okres mialam 5do 10 styczniaa mam cykl 32-38 dniowy..teraz zamiast okresu przez 6 dni mialam brunatne plamienia swedziala mnie skora bolaly plecy i krzyz i podbrzusze jak na okres jednak pojawilo sie tylko to plamienie, jestem zmeczona i pobolewa mnie brzuch.. zrobilam test i negatywny ale termin okresu mam na 12 lutego(chyba ze pojawil sie wczesniej w postaci tego plamienia)..... boje sie ze to cos zlego...

@Olivia_tia Ty masz bóle piersi i podbrzusza cały czas czy tylko czasami? Mnie juz bolą dużo mniej i mam lekko brązowy śluz

Bóle piersi miałam czasami ale ciągke byłe tkliwe na dotyk , podbrzusze pobolewało , są to normalne i zdrowe objawy :) Wczoraj niestety moj aniołek odszedł , dostałam bardzo silne skórcze i krwawienie

lej di , nie martw sie ... poczekaj do terminu miesiączki . Albo skonsultuj się z lekarzem

Gość gość
mialas normalny okres w styczniu to czemu ciąże podejrzewasz nie rozumiem? jestes w okresie okoloowulacyjnym

dlatego że np nie miałam owulacji. Poczytaj sobie to co napisałam