Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Apatyczny i przygaszony 3latek

Polecane posty

Gość gość

Mój mały ostatnio jest jakiś apatyczny i przygaszony. Jutro muszę wyjechać z pracy na 3 dni i już go na to przygotowuję (nigdy go na tyle nie zostawiałam, 3 lata spędził ze mną w domu, pracuję dopiero od 3 miesięcy). Tak sobie myślę czy to nie jest przypadkiem tak, że on to przeżywa i się stresuje moim wyjazdem??? Druga rzecz o której myślałam to robaki (podobno popularne w przedszkolu), ale apetyt mu dopisuje więc nie wiem. Jakieś sugestie?

Gość mamadwóchdziewczynek
poobserwuj go, powodów może być wiele - od jakiejś infekcji po stres właśnie... co do pasożytów to nie ma jednakowych objawów dla wszystkich - niby w przedszkolach dzieci są narażone na pasożyty, ale po samej apatii nie zdiagnozujesz robaczycy ani nic tak na prawdę...

Gość gość
Zobaczę czy po moim powrocie się poprawi. Zresztą na wszelki wypadek badania krwi i badania na robaki i tak zrobię.

Gość gość
a może to psychika. Zabierz go w jakieś fajne miejsce, żebyście spędzili czas we dwoje.

Gość gość
z badaniami na robaki to nie jest taka prosta sprawa,bo w 90% nawet jak są to badanie ich nie wykaze i to jest najgorsze w tym wszystkim,dlatego tak trudno zdiagnozowac pasozyty a daja bardzo wiele roznych cuiazliwych objawow poczytaj na necie