Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mialyscie taką rankdę ze po minucie chcialyscie uciec?

Polecane posty

Gość gość

ja taką mialam przedwczoraj. poznałam kolesia przez neta. wydawał sie sympatyczny, z poczuciem humoru, do tego wykształcony i z fajną pracą. spotkaliśmy się, i usłyszałam jego piszczałkowaty głos... z początku myślałam, że żartuje i nie wiem, przedrzeźnia się, ale on serio miał taki głos jakby mu ktoś jaja urywał... po tym odechciało mi się wszystkiego. ogólnie był dziwny i bardzo nieśmiały. już po dwóch minutach zaczęłam kombinować jak by tu zwiać. szliśmy przez miasto i nawet nie chciałam by się do mnie odzywał, bo jakby jakiś przechodzień usłyszał tą piszczałkę jego... to było moje pierwsze tak katastrofalne spotkanie ktoś miał podobnie?

Gość gość
skasowac kogos za głos, jakie to okrutne

Gość gość
zgadzam się, okrutne...

Gość gość
do tego był brzydki i nie miał obycia z kobietami (nic dziwnego). no ale to mi az tak nie przeszkadzalo jak ten jego głos. wstyd z takim kims rozmawiać przy ludziach.

Gość joooolek
wpiszcie sobie w youtube eric hartman stare ale przypomniało mi się odrazu :)

Gość gość
ale co on ma zrobic jak ma taki głos?

Gość gość
no zapewne niewiele może zrobić ze ma taki głos, ale to nie znaczy że ja mam z nim być z litości. ja też kiedyś byłam pasztetem i nie miałam do nikogo pretensji że mnie nikt nie chciał. życie

Gość gość
haha :d nie dziwie Ci się bo miałam takiego samego znajomego i nikt z nim nie mogl długo wytrzymać:p

Gość pomaranczlala
Żal kolesia, ale jakoś Ci się nie dziwię. :P Głos to wbrew pozorom BARDZO ważna sprawa.

Gość gość co ma dość
Takie życie, że ludzie kasują się wzajemnie za słaby materiał genetyczny. Ja też jestem nieśmiała, ,,jakaś dziwna", do tego mam gruszkowatą budowę ciała i też pewnie ludzie mnie widzą tak jak Ty tego swojego randkowicza. :o

Gość gość
U kobiety ok, dla faceta taki głos to dramat..

Gość gość co ma dość
,,U kobiety ok" słaby materiał genetyczny u nikogo nie jest ok. U kobiety wysoki głos jest oznaką wysokiego stężenia estrogenów więc jak najbardziej jest ok.

Gość paskki
No tak, przecież każdy wolałby być piękny, przystojny, czarujący i bogaty. Ale tak nie jest! Trochę zrozumienia by się chyba przydało?

Gość facet_prawiczek_28
ja mam właśnie taki głos i jestem ciągle wyśmiewany przez kobiety, mimo tego, że jestem niebrzydki, wykształcony i mam niby całkiem spoko chrakter często inni ze mnie żartują i sie naśmiewają. Miałem pare razy takie właśnie sytuacje na randkach, że na pierwszym spotkaniu sie kończyło :( teraz od 2 lat nawet nie chodze na żadne spotkania z kobietami bo wiem, że to nie ma sensu i tylko mnie wyśmieją smutne to, ale prawdziwe.

Gość gość co ma dość
,,No tak, przecież każdy wolałby być piękny, przystojny, czarujący i bogaty." - no właśnie, jakbym mogła wybrać byłabym pewną siebie piękną klepsydrą, a nie jestem. Ten facet o którym piszesz zapewne też wolałby mieć niski głos...

Gość gość
@facet_prawiczek to idź na jakieś kursy poprawnej mowy albo zrób sobie operację strun głosowych, albo też zażywaj testosteron - to obniża głos.

Gość gość
tez mam kumpla takiego. ma piskliwy głosik, jest grubiutki i niski ora zogolnie nie dba o siebie. Wiadomo głos jeszcze szczerze mozna by było wytrzymac, ale nie pociąga lasek seksualnie. Na każdą sugestię, ze może by poszedł na siłownie, zrzucił troszke kg, znalazł jakąs pasje reaguje jakims atakiem i mega pretensjami do wszystkich kobiet na swiecie, ze go nie wielbią, za fajny charakter. Okropny jęczybu.ła z niego i chociaz zwraca mu sie uwage, zeby troche zmienił anstawienie do ludzi, przestał tak desperacko sie zachowywac to on to uznaje za atak na jego osobe albo mówi,z e on czegos sam nie bedzie robił, typu chodzenie na basen albo jazda na rowerze. I bądz tu człowieku dobry, staraj sie mu doradzic skoro on takie rady ma w d***e i woli ślęczec przed kompem zamiast wyjsc do ludzi.

Gość Sookie123
Z randkami to tak już bywa, że czasem się nie udają, a nawet przemieniają się w prawdziwe katastrofy. Nie znaczy to jednak, by randkowanie ograniczyć czy go unikać. Zachęcam do poszukiwań swojej drugiej połówki za pomocą serwisu randkowego epolishwife.com