Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gruszki i biodrzaste klepsydry jakie buty nosicie latem?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi głównie o płaskie albo niezbyt wysokie buty. Jaki typ obuwia jest dla nas odpowiedni w sezonie wiosna-lato, żeby już całkiem nie zaburzać naszych proporcji? Jakie są Wasze spostrzeżenia? Wiadomo, że najlepszy jest dla nas zawsze obcas, ale nie zawsze chce się latać na podwyższeniu, a w klasycznych ballerinkach gruszka wygląda jak kaczka :)

Gość gość
z moich doświadczeń na początek - zawsze lepiej będą wyglądały płaskie buty z dziurką na palce, czyli typu peep-toe, ale ja np. nie lubię w takich chodzić. Niezbyt komfortowo się w nich czuje

Gość gość
Walonki.

Gość gość
szukam zwykle ładnych sandałków lub bucików na koturnie :)

Gość gość
jak balerinki, to tylko jasne, np. cieliste, wycięte, i nie za bardzo zaokrąglone na czubie, takie o powiedzmy makelifeeasier.pl/img/image/1_f.jpg

Gość gość
Czemu jak kaczka? Jestem klepsydrą i mam długie nogi, noszę takie buty, na jakie mam ochotę

Gość gość
No nie jest tak do końca. W przypadku wysokich klepsydr pewnie tak jest, ale gruszki i klepsydry zawsze lepiej wyglądają w określonych typach butów, a najlepiej jak buty są wysokie: i.dlisted.com/files/galleries/wenn2004560.jpg l1.yimg.com/bt/api/res/1.2/RJQ1XZgg.mFw6EBduRkVQQ--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD05NDU7cT04NTtzbT0xO3c9NjMw/http://l.yimg.com/os/289/2012/10/11/SalmaHayek-HereComesTheBookPremiere100912-jpg_000332.jpg

Gość gość
Zawsze nosilam obcasy, ale od czzasu gdy mam problemy z kręgosłupem to tylko płaskie buty Najlepiej cieliste lub takie z lekim szpicem Okrągłe balerinki niestety wyglądają niezgrabnie

Gość gość
Przy krótkich lub grubych nogach jak ognia należy unikać kontrastowych butów oraz butów z wiązanie mną kostce, skraca to optycznie nogę Najlepiej wyglądają cieliste lub w kolorze opalanej skory, but wtedy optycznie zalewa sie z noga i ja wydluza

Gość gość
poszukaj sobie butow na eobuwie.com.pl. tam są swietne buty. mysle, ze warto zajrzec, jesli o to chodzi

Gość gość
Ile masz wzrostu?