Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Letrox, ktoś brał ?

Polecane posty

Gość gość

Hej hej, Niedawno endokrynolog zmienil mi Euthyrox na Letrox, poniewaz po dluzszym stosowaniu Euthyroxu zaczela mi bardziej schodzić skora z twarzy i ogolnie pogorszyla mi sie cera, myslalam, ze to efekt zbyt niskiej dawki, ale lekarz powiedzial, ze to nie ma nic wspolnego, z niską dawką, ale faktycznie moze Euthyrox to powodowal i rzekomo Letrox ma pomoc. Nie wiem jak to dziala, biore Letrox od tygodnia, ale po nim nie jestem prawie glodna. Czy to efekt tych tabletek ?:D Ktoś tak mial ? Slyszalam tez, ze po letroxkie mozna wiecej przytyc.ile w tym prawdy nie wiem. Ktoś sie wypowie, kto stosuje ? Jakies skutki uboczne, zauwazalne ?

Gość gość
Ja mialam najpierw letrox i bylo ok potem lekarz przepisal mi eutyrox ze niby nowiczesniejszy itd.po nim mialam klopoty z pulsem i waleniem serca kołataniem i wlasnie idę jutro do lekarza aby ponownie przepisal mi letrox.podobno w eutyroxie są jakieś dodatkowe skladniki i moga takie rzeczy powodować.

Gość gość
a Waga ? W normie ?:)

Gość gość
Po letroxie jakby chudlam ale na pewno nie tylam.eutyrox dodam mi kg i za nic zrzucić sie nie da.

Gość gość
a no tak, ja przytylam az 5 kg, plus zorbila mi sie oponka na brzuchu, mam chore jajniki a to rzekomo ten brzuch przez to ;s tragedia, za nic schudnac nie moge :S

Gość gość
tez przytyłam.. kiedyś brałam euthyrox i też miałam kłopoty z wagą (cięzko było mi zrzucic wagę). Jak lekarka odstawiła mi po 18stce leki tak pięknie waga mi spadła w dół, a teraz znów cięzko mi schudnąć, bo mam hashimoto i biore letrox :(

Gość Luiza 77
Ja biore letrox25 od 2 miesiacy i jest OK, schudlam 5 kg, lepiej sie czuje po letroxie niz po eutyroxie.