Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy!załamię się

Polecane posty

Gość gość

jestem na diecie, ale wczoraj i przedwczoraj zawaliłam, zjadłam ok. 5 tysięcy kalorii. dzisiaj nic nie jadłam, przed chwilą się zważyłam i przytyłam 4kg! zaraz się załamię :( czy to naprawdę możliwe tyle przytyć przez 2 dni?? sprawdziłam obwód uda i nadal jest taki sam. to jest chwilowy przyrost wagi czy naprawdę przytyłam?? : ((((((

Gość gość
a bylas na kiblu?

Gość gość
a okres ci sie nie zbliża? Przed okresem organizm magazynuje wodę. Moze stad taki przyrost? Ja ostatnio miałam ciężki stres, w ogóle nie zwracałm uwagi na to co jem przez 3 dni. Nie mam pojecia ile kalorii ale sporo było. I nie przytyłam w ogóle... tez dziwne.. Chyba ze nerwy mnie tyle wysiłku energetycznego kosztowaly.

Gość gość
no właśnie nie.. może wezmę jakieś środki przeczyszczające? :( nie zniosę tego widoku na wadze, mam takie wyrzuty sumienia jak stąd do księżyca. ;//

Gość gość
5 tys kalorii to duzo zjadlas, zjadlas 5 kilo jedzenia i masz to w brzuchu, ten pokarm tyle wazy a nie ty

Gość gość
nie zbliża się.. ja naprawdę miałam takie obżarstwo, że szok.. zjadłąm całą pizzę i tortillę a na drugi dzień całą WIELKĄ tabliczkę czekolady, kilka kanapek z tłustym serem i dżemem.. :(

Gość gość
jejku, mam nadzieję, że naprawdę to jedzenie tyle waży a nie ja.. :(

Gość gość
To ile włączysz to pikus przy tym jaka jesteś tepa

Gość gość
czego ile włączę? ;/

Gość gość
Załóżmy, że Twoje zapotrzebowanie, to 2000 kcal dziennie. 7000 tys kcal to 1kg tłuszczu. Twoja "nadwyżka" z tych dwóch dni to 6000 kcal, więc mogłaś przytyć max 1kg. A jaką dietę stosujesz? Bo jeżeli głodówki poniżej 1000 kcal, to się nie dziwie, że masz napady. 1200 kcal i sport, to moim zdaniem najlepsza dieta. O napady nie będziesz musiała się martwić.

Gość gość
Też do szczupłych nie należe 168/84 a potrafie nieraz więcej od ciebie zjeść i waga tylko chwilowo wzrasta a jak wysram to wraca do normy. Proponuje herbate przeczyszczającą z senesu

Gość gość
branie przeczyszczaczy po objadaniu się to BULIMIA

Gość gość
jem poniżej 1000kcal, ale bardzo długo mi się udawało i już schudłąm dzięki temu 15kg bez żadnych napadów. ostatnio mi się cos stało z tym obżarstwem. :( i właśnie dlatego się boję o to przytycie.. że mi się efekt jojo zaczyna.. :( mam tą herbatę z senesu w domu, może ją dzisiaj wypiję, ale nie wiem bo jak kiedyś piłam to myślałam że umrę tak mnie brzuch bolał i słabo mi było.

Gość gość
mam pomysl dla ciebie bo ja tak robie, raz w tyg. w niedziele jem co chce wszytsko, jak ty teraz zjadlas, wszytsko pakuje co sie da, tydzien jejm malo, potem daje czadu jak zasluze i od poniedzialku znow malo, zobaczysz bedziesz zadowlona

Gość gość
już tak próbowałam.. ale zauważyłam, że u mnie to jest na zasadzie 'wszystko albo nic'. jak sobie pozwolę na jeden dzień jedzenia to już bardzo trudno to powstrzymać..

Gość gość
organizm chce uzupelnic i dlatego tak jesz, ale nie daj sie zaciagnac w pulapke, ja mam teraz cw. dla leniwych, sama wymyslilam sobie i pomaga

Gość gość
no właśnie nie mogę się dać wciągnąć w to, że raz dieta a raz obżarstwo bo tak niczego nie osiągnę. tak się zestresowałam tymi 4kg, że już mam nauczkę.. drugi raz tak nie zrobię. ;(

Gość gość
nooo ja tez tak mialam i proponuje ci bys ignorowala niemile teksty tu typu tepa pusta czy cos takiego

Gość gość
Kochana, idź do psychologa, bo mi to zalatuje jedzeniem kompulsywnym... Jeżeli nie jest teraz bardzo źle, to wierz mi, że z czasem będzie gorzej. Mam nadzieje, że nie wpadłaś w błędne koło napadów i głodówek. Jedz min 1200 kcal do 1500. Nie będziesz głodna, schudniesz łagodnie, bez odbicia na zdrowiu.

Gość gość
dzięki.. oczywiście będę to ignorować.. zresztą teraz mam takie wyrzuty sumienia że te teksty już mi bardziej humoru nie zepsują..

Gość gość
etam nie sluchaj goscia u gory, nie przytylas 4 kilo, twoje jelita tyle waza bo sie objadlas

Gość gość
jak moglas przytyc po jednym dniu, niemozliwe, idz na spacer na pol godziny, jedzenie sie przesunie wydalisz

Gość gość
aha i jak duzo jesz w danym dniu to sie nie waz, bo sie zalamiesz i zaczniesz jesc i wrocisz do wagi

Gość gość
boże, już się stresuję ile jutro będę ważyć. mam nadzieję, że mniej jak dzisiaj nic nie zjem.. a od jutra już mało kcal..

Gość gość
Jesteś głupsza niz gruba

Gość gość
wiem, że nie powinnam się ważyć jak tyle zjadłam. ale z drugiej strony może i dobrze, że się zważyłam. tak się zestresowałam, że mam nauczkę i będę o tym pamiętać zanim się znów objem.

Gość gość
ale syf