Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zduuuszonaaa24

O tym ze bede sama nikt mi nie powiedział

Polecane posty

Gość Zduuuszonaaa24

Od dzisiaj, dokladnie od 16 25 moj najukochanszy, najlepszy powiedzial, ze odchodzi. Co zrobilam ze? Bylam za dobra? Tak wiem nie jestem jak te wyrachowane zdziry ktore maja wszystko od tak ja na wszystko zawsze musialam pracowac a wynagrodzenie dostalam slone widocznei nauczona zycia tak

Gość gość
znajdziesz lepszego, zrobił c**przysługę

Gość gość86
jego musisz zapytać czemu Cię zostawił

Gość Jakie to przykre
Na początku będzie Ci ciężko.Czas leczy rany.Na pewno zdobyłaś doświadczenie i mam nadzieję że będziesz mądrzejsza na przyszłość.Nie przejmuj się, z pewnością poznasz kogoś przyzwoitego.Życzę powodzenia🌻 🌻 🌻

Gość prawda nałożona z gory
zaskoczę cię ale charakter nie ma większego znaczenia, wiec teksty ze byłas za dobra, to glodne kawałki, natomiast ma tu znaczenie czysta biologia, czego ludzie nie rozumieja bo sa nauczeni głupot, min przez media i rodziców x wy kobiety wymagacie od faceta, wyglądu, pieniędzy albo sławy, a charakter to tylko dodatek tak naprawdę, dlatego tyle kobiet zadaje się z facetami, którzy mają je gdzieś, poniewierają, ale za to mają dobry materiał genetyczny, tylko niech jakaś nie pisze, że była z brzydkim i ją zdradził, nie dziwie się, skoro już go tak nazywacie że brzydki, to już oznacza że go nie szanowałaś przykładowo... x ' sytuacja ma sie analogicznie do twojego przypadku, byłaś z kimś nie na swoim poziomie, dlatego cię zostawił, nawet jakbys stawała na rzęsach nic by z tego nie było, znudził się tobą, zabawil i tyle w temacie, sory za szczerosc

Gość prawda nałożona z gory
poza tym to sa teraz twoje wybory,oczekuje na wstępie, że będziesz mówić on taki nie był... klasyczne, dobrze wiesz że nie tylko taki był ale to akceptowałaś, bo ci się podobał, bez ściemniania prosze

Gość Anka0tTak
uśmiechnij się i powiedz jeb*ć go a rozkwitniesz na nowo :-))

Gość Anka0tTak
Bidulko TY MOJA :** :* cZASAMI ZYCIE PLATA TAKIE FIGLE, TAKI BEZCZELNY ZART oD LOSU, a trafilas na okrutnego typa, twoje zadanie to teraz byc silna, d**e miej twarda serce miekkie ktos tak kiedys powiedzil :)

Gość gość
został księdzem jak jego ojciec i dziadek ?

Gość gość
facec**przychodzą i odchodzą, długo byliscie razem?

Gość gość
coś tam ktoś p*******ł o biologii.. aż żal czytać, charakter jest bardzo ważny, ale można powiedzieć,że na równi z wyglądem, bez jednego ani drugiego ani rusz.. zastanów się czy wg Ciebie jesteś atrakcyjna,czy dbalaś o siebie ,czy miałas powodzenie,czy uwodziłaś? co do charakteru czy byłaś "dziecinna" taka ciągle do przytulania i głaskania,płaczliwa? wiem,ze to jest straszne bo jesli się już z kimś jest to się go akceptuje,ale sama wiem,ze faceci większość przynajmniej nie znam wszystkich,więc nie podsumowuje,ale większość ode mnie to są cyborgi,które trzeba zaprogramować ... jestem z facetem 4 lata zresztą mój pierwszy i szczerze powiedziawszy ,nie wiem czy gdyby nie mój wygląd ( a jestem świadoma tego jak wyglądam i co sobą reprezentuje) to by mnie zostawił jak swoją poprzednią :) choć on sam jest normalnym facetem to ma oczy i lubi zdobywać, ja z natury jestem kłótliwa,nie dam sobie wejść na głowe,jak trzeba zrobie taki rozp*****l ,ze nie patrze co leci i jakie słowa padają, tłukliśmy się nie raz ,wyzywaliśmy ,ale co jak co to nas wzmocniło ,choć nadal mamy ciche dni ,ale juz mniej większych akcji .. z tym,ze to ja się wole zabezpieczyć i nie kochać go za bardzo,,bo my kobiety mamy coś takiego,ze lubimy kochać za bardzo faceta.. nie jest to dobre, trzeba z tym walczyć ,oni to czują,a mają czuć zagrożenie,skoro są wyrachowani i zimni to sobie zasłużyli .. można kochać i być oddaną , ale nie przeginać z tą miłością bo to nie jest za dobre

Gość gość
ja też jestem świeżo po rozstaniu:-( to był zwykły dzień a nagle runął świat:-( MARCIN W MOJEJ PAMIĘCI BĘDZIESZ NA ZAWSZE

Gość gość
sytuacja ma sie analogicznie do twojego przypadku, byłaś z kimś nie na swoim poziomie, dlatego cię zostawił, nawet jakbys stawała na rzęsach nic by z tego nie było, znudził się tobą, zabawil i tyle w temacie, sory za szczerosc Mądre kobiety zostawiają *****czy tym puściutkim, tyle w temacie.

Gość gość
Mnie tez wczoraj zostawil, ale ja sie pozbieram. A nastepnemu juz nie zaufam - osratecznie wszyscy sa tacy sami, szczegoly ich roznia tylko...

Gość gość
zrób mu jakieś świństwo, ale takie żeby się nie pozbierał a potem znajdź sobie lepszy model.

Gość gość
grzech zawsze rodzi cierpienie np sex przedślubny to wiadomo ze odejdzie za mało sie modliłaś

Gość gość
a czemu do cholery ten k******** nie cierpi tylko ona, przeciez grzeszył tak samo albo bardziej.

Gość gość
koootas! :p:D