Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcela 23

Dziwna sprawa kto doradzi? Czy któraś z was już tak miała?

Polecane posty

Gość Marcela 23

Hej. Okres zakończył mi się tydzień temu i nadal bolą mnie piersi intensywniej niż podczas miesiączki. Są nabrzmiale i bardzo tkliwe. Dodam że okres miałam w terminie i bardziej bolesny niż zwykle. Na dodatek mam ogromny apetyt. Zawsze piersi bolą mnie przed okresem ale jeszcze nigdy nie miałam tak ze bolą mnie zaraz po nim i nic się nie zapowiada żeby miało przestało. Czuje się tak jakbym ten okres znów miała zaraz dostać. Jak myślicie dziewczyny? Burza hormonów? Coś z piersiami? Ale w sumie Piersi miałam badane miesiąc temu u gin i wszystko ok. Nie wiem co jest grane? Ciąża?

Gość gość
Był okres. Nie ma ciąży

Gość gość
ja kiedyś tak miałam po serum do biustu - bolało dziwnie miesiąc dwa aż mnie oświeciło że to od tego.. jak nie smarujesz może za dużo kurczaków jesz faszerowanych chemią?

Gość gość
owulacja

Gość Marcela 23
No właśnie nie trudno :) przeszła mi taka myśl ale sobie tak pomyślę że zawsze panikuje nie potrzebnie . Jednak ta sytuacja jest dla mnie podejrzana i ten okropny ból piersi. Z drugiej strony uważamy z mężem od paru lat ale prawdopodobieństwo zawsze wpadki istnieje.

Gość Marcela 23
Owulacja tak szybko? :) bolą mnie piersi od kiedy okres dostałam mimo to ze jestem juz tydzień po nim a piersi bolą nieziemsko na każdy dotyk są wrażliwe. Jak schodzi po schodach to musze się za nie trzymać hehe :p żeby mniej bolały

Gość gość
a ilu dniowe masz cykle?

Gość Marcela 23
Co 30 / 31 dni

Gość gość
no to oczywiście, że owulacja

Gość Marcela 23
Okres dostałam 28 stycznia i trwał 4 dni dzisiaj jest 9 luty i chyba za wcześnie na Owulacje

Gość gość
czyli masz 13dc, na bóle okołoowulacyjne wcale nie jest za wcześnie zwłaszcza, że owulacja zawsze może sie przesunąć, napewno to nie jest ciąża

Gość Marcela 23
To dziękuję Ci ślicznie za pomoc :) ja to zawsze jak mi się coś dzieje to mam manie : pewnie ciąża :D i się stresuje potem. nigdy tak owulacji Nie odczuwalam wsumie to pierwszy raz. Nawet mój gin podejrzewał ze mogę mieć okresy bezowulacyjne bo miesiąc temu wyszło na usg dopochwowym ze mi się jakis pecherzyk nieuwolnil i zlecił mi też badania hormonalne w przyszłym tyg mam u niego wizytę

Gość gość
z tymi bólami różnie bywa, ja czasami miesiącami nic nie czuję, a ostatnio jakieś 6 cykli odczuwam owulację bardzo boleśnie- bóle jajnika, brzucha, silne kłucia, więc róznie to bywa. Jeżeli raz Ci się zdarzył cykl bezowulacyjny, to nie powód do stresu, każda kobieta tak ma 1-2 razy w roku, ale badania warto zrobić.

Gość Marcela 23
:) :**