Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniawitkowska

Karmienie z butelki :(

Polecane posty

Gość Aniawitkowska

Witam Panie mam pytanie do was mam 7 miesięcznego synka od jakiegoś czasu zaczol krztusic mi się coraz częściej piciem mleka i kaszki czasami aż tak ze nie mógł odkaszlnąć i oddechu złapać od samego początku jest na sztucznym i jeszcze mu się nie zdarzało..za każdym razem boje się jak pije zęby się to nie powtórzyło nie wiem jak mam sobie poradzić proszę o poradę i czy ktoś również tak miał pozdrawiam :*

Gość Aniawitkowska
:/ ?

Gość gość
a nie zmienilas smoczkow na wieksze?

Gość Aniawitkowska
nie właśnie. . juz powinien mieć w sumie większy ale boje sie.. boje sie jak sie krztusi i nie możne złapać tchu

Gość gość
niema czegoś takiego że powinien zmienić na większe - powinien być dopasowany do dziecka - mój synek ze smoczka jedynki pił chyba ze 3 pierwsze miesiące bo z większych wymiotował

Gość gość
moj do 5,5 miesiaca pil z 1 :D

Gość Aniawitkowska
a moj ma smoczek lovi 3 krople :/ ??

Gość Aniawitkowska
a moj ma smoczek lovi 3 krople to jest sredni ... a ma 7 miesiecy myslicie za za duzy i dlatego:/ ??

Gość gość
Ja mam to samo z 4.5 miesieczna corka to jest masakra czasem sie krztusi a czasem mam wrazenie ze zapomina oddychac musze ja szarpnac i zaczyna oddychac. Dostalismy skierowanoe do laryngologa czekamy na wizyte do marca ale jak mam ja nakarmic to sie trzese cala :(

Gość gość
mój syn przez 2 miesiące pił z smoczków z jedną dziurką potem z 2 dziurkami pił do 5-6mca a potem z smoczka z 3 dziurkami a jak dawałam kaszki to wiadomo że z tego co ma dużą dziurkę/szczelinę a od około 9 miesiąca pił mleko z tego co kaszki ale on wtedy to już z niekapka potrafił pić a jak się krztusi to za dużo leci więc musi się przyzwyczaić,mój się krztusił gdy zaczeliśmy dawać jedzenie z łyzeczki