Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bradshaw kerry

mam depresje nie chce mi sie zyc

Polecane posty

Gość bradshaw kerry

nie chce mi sie zyc, nie mam dla kogo, jestem sama, czuje sie cholernie samotna, po co mam sie starac, zabiegac pol roku temu rozstalam sie z wieloletnim partnerem, tym ktory mial byc mezem i ojcem moich dzieci wyprowadzilam sie i mieszkam sama, mam paru znajomych ale oni maja swoje zycie i nie maja dla mnie czasu, weekendy spedzam samotnie w tygodniu chodze do pracy, nawet fajniej i sie doksztalcam wieczorowo mam tylko mame z ktora nie umiem sie dogadac, nie mam rodzienstwa ani nikogo bliskiego mieszkam w anglii czuje sie taka samotna i boje sie ze juz nikogo nie spotkam

Gość bradshaw kerry
nie wierze ze bede z kims jeszcze, ze z kims zamieszkam i bede planowac przyszlosc ta swiadomosc mnie przeraza, nie chce byc sama, chce wyjsc za maz, urodzic dzieci, miec rodzine, gotowac obiady i robic sniadania chce miec sie do kogo przytulic i miec sie z kim pokochac mam ochote usiasc i wyc do ksiezyca, nie daje rady nie mam do kogo ust otworzyc

Gość gość
nikt nie chce być samotnym, ale pomyśl, nie wiesz co stanie się jutro, za miesiąc, za jakis czas... Być może spotkasz kogoś kto odmieni Twoje życie, warto czekać, bo życie jest zaskakujące. Ja choruje na depresje od wielu lat, walczę i upadam, walczę i upadam, moim największym osiągnięciem roku 2013 było to, że sie nie zabiłam. Żałosne? Być może, dla mnie to szansa na dalsze życie, jednak muszę być silna skoro mimo tego bałaganu w moim umyśle jednak trwam

Gość bradshaw kerry
nie poznam nikogo, bo mieszkam w anglii mialam pratnera polaka, rozstalismy sie bo bylo zle miedzy nami, teraz stracilam nadzieje ze kogos znajde martwie sie kto mnie pochowa jak umre jestem juz sama pol roku i nikogo nie poznalam dzis byla niedziela, wstalam, zjadalm sniadanie, poszlam do kosciola, potem zrobilam zakupy, ugotowalam obiad, zjadalm, poczytalam ksizake, pocwiczylam, zjdalam kolacje, wykapalm sie i koniec zalosne ,

Gość gość86
zamiast się użalać rób coś, co C***omoże kogoś znaleźć, cokolwiek

Gość gość
to ciesz się, że tyle potrafisz zrobić, bo człowiek w depresji nie jest w stanie wstać z łóżka, wyjść na zewnątrz, a to jak wyglądała Twoja niedziela to i tak coś

Gość gość
Zapisz sie do gym tam sie pelno facetow kreci !

Gość gość
masz pracę, jesteś zdrowa umiesz język obcy zobacz ile masz poznać możesz kogoś każdego dnia, wystarczy że nie będziesz się zamykać w 4 ścianach studiuj, chodz na kursy, fitness, kup sobie psa

Gość misskrasnali
masz pracę i to zagranicą :) wow! gratuluję! :)