Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam bogatego

Jak znaleźć bogatego mężą?

Polecane posty

Gość szukam bogatego

Jestem zraniona uczuciowo. Kocham, ale nie jesteśmy razem. Bardzo mi ciężko. Czas ucieka, jestem ok. 40. Nie chcę być sama. Chce znaleźć mężczyznę przy którym spędzę resztę życia. Ale skoro mam wybierać tak na chłodno, to niech będzie bogaty. niech chociaż w tej dziedzinie bede szczęśliwa. Więc dziewczyny, gdzie mogę spotkać w miarę bogatego faceta?

Gość gość
w tym wieku bogatego? po co ma leciec na staroc, skoro tyle wolnych młodych dziewczyn?

Gość szukam bogatego
no widzisz.... a ja mam nadzieję. Bo co mi zostało, skoro nie moge być z mężczyzną którego bardzo kocham, Dopiero teraz zrozumiałam co to miłość, niesamowite, że dopiero teraz to rozumiem. Wiem, że miłość istnieje, ciężko jest gdy jest nieodwzajemniona. bardzo cierpie, ale nie chce być sama.

Gość gość
Nie szukaj nikogo na siłe a już na pewno nie według kryterii Około 40 to co stara ??? Moja babcia w wieku 55 lat znalazła miłość i właśnie wziela ślub :) Nie chodzi o to zebys znalazła bogatego męża i była nieszczesliwa , jeszcze moglabys zajść w ciąże i swoim związkiem na niby unieszczesliwic niewinne dziec***Przyjdzie czas ze spotkasz kogos , ale nie szukaj tylko żyj swoim życiem , wychodz z domu , może się gdzies zapisz. Droga torebka czy buty niczego nie zmienią , a na drogie wakacje jechać z mezem którego się nie kocha ? to żadna przyjemność