Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go dotknąć niby przypadkowo

Polecane posty

Gość gość

Pracujemy razem , chociaż za 5 dni i tak konczy mi się umowa i już nie będę tam pracować. Nie mogę np. dotknąć jego ręki niby przypadkowo podczas rozmowy o faksie albo arkuszach internetowych :) To byłoby sztuczne , głupie i nachalne , a ja wiem ze zle by zareagowal na cos takiego raczej. On jest starszy , ja mam dopiero 19 lat a on 31. Zakochalam się , nie mogę o niczym innym myśleć. Stąd to dziwne , głupie pytanie. Mało jest sytuacji kiedy np. przechodzimy koło siebie , ale może wtedy wykorzystać to i dotknąć go lekko , niby rpzypadkowo , ale jak , lekko wpaść na niego przypadkiem , otrzeć się ramieniem , dotknąć przypadkowo ręką ? Chodzi o to żeby to było jak najbardziej naturalne , delikatne

Gość gość
Jestem kobietą mam trzydzieśc***arę lat i uwierz mi że facet 31 letni niewiele różni się od kobiety 19 letniej.Także działaj !!!

Gość gość
zorientuje sie jest miedzy wami róznica pokolen ty jestes przy nim młoda dzierlatka on jest juz doswiadczony jak sie zorientuje tylko wygłupisz sie

Gość gość
Dlaczego miałabym się wygłupić ? :) Nawet jeśli się zorientuje - chciałabym żeby wiedział , ze nie jest mi obojętny Teraz może ta roznica wydaje się uciążliwa , ale są pary które dzieli roznica wieku 20 lat czy więcej , i są szczęśliwe :) Miłosć nie wybiera przeciez

Gość gość
faceci lubia te nachalne na tzw jeden raz a z tego co pisła autorka ona sie w nim zadłuzyła i chce dłuzszej znajomosci

Gość gość
Daj spokój wcale nie takich pokoleń.Tak się wydaje z perspektywy tej młodszej strony.W rzeczywistości to faceci 30 paroletni dużo by dali za taką młodą dzierlatkę. I nie są wcale jeszcze dojrzali.

Gość gość
tak to prawda nie wybiera ale kobiety chyba boja sie osmieszyć

Gość gość
No dobra , czyli co proponujecie ? Jak to zrobić ? Tak żeby się nie ośmieszyć

Gość Przemo Przemoze 22
nic sie niebój k***a co za idiotkla Faceci marzą o czymś takim zeby laska tak robiła.

Gość gość
Ale po co Ty chcesz się o niego ocierać albo wpadać na niego? Nie lepiej zaproponować kawę? Jak się zgodzi to znaczy ze też coś poczuł. Jęsli nie to z jego strony nic nie ma.I miałabyć sprawę rozwiązaną.

Gość gość
Czyli jak żeby zrobila ? Jak dokładnie ? Opisz To nie jest prosta sytuacja , dzieli nas różnica wieku , do tego łączą nas tylko rzeczy związane z pracą

Gość gość
Nie nie mogę zaproponować kawy , nie jestem na tyle odważna to po pierwsze , zrobiłabym się cała bordowa i nic bym z siebie nie wydusiła , on i tak potraktowałby to jako żart albo odmówił , bo jest dosyć zasadniczy Wole raczej zacząć od czegoś subtelniejszego

Gość gość
jesteś tą dziewczyną która zadurzyła się w szefie ;) daj sobie ( i jemu) spokój

Gość gość
?? To nie jest mój szef tylko kolega z kadry

Gość gość
Może dotknij lekko jego ramienia , np. jak będziesz mu coś tłuamczyla albo on tobie

Gość gość
Dziewczyna zakochana w swoim szefie z Zielonej Góry , to ty ?? Tak czy siak , nieważne jak i kiedy go dotkniesz , niech to będzie delikatny dotyk który zapamięta :) Tylko zrob to raz , nie powtarzaj