Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweter

myślałam ze mu sie podobam. A on chciał tylko mnie pocałować

Polecane posty

Gość sweter

Nie ukrywam ze mam 15 lat i jestem niedojrzała. Jest taki chłopak z którym się kolegowałam. Pewnego razu jak byliśmy sami on chciał mnie pocałowac. Tak bezczelnie poprostu chciał mnie pocałowac wiedząc ze mam od połtora roku chłopaka z którym sie doskonale zna. Uciekłam.. przyjaźnie sie z jego byłą dziewczyną. Wiedząc ze ona nic juz do niego nie ma powiedział jej to. Ona mi wtedy powiedziała ze on ze cały czas mówi ją kocha i chce wrócić. Wtedy o nim myślałąm ze to zwykły cham i tyle.. ale za jakis czas pojechaliśmy szkołą na lodowisko. On i jego była(moja przyjacółka) dotykali sie. To był taki rodzaj dotyku .. on ją dotykał.. cały czas ją łapał za biodra, ręke. Poczułam sie chyba zazdrosna.. jest kilka dni po tym a ja wciaż o tym mysle. Myślałam ze mu sie chociaż troche podobam.. a on potraktował mnie jak panią do towarzystwa. od czasu gdy dałam mu kosza unika mnie, nie odzywa sie, ucieka od mojego wzroku.. czuje sie skrzywdzona.. i czesciowo mam wyzuty ze jej powedziałam bo moze to byłoby inaczej.. co myślicie o tym ?

Gość Przemo Przemoze 22
ładny był spodobał ci się ? chyba tak. Co z twoim chlopakiem ? powiedz mu niech mu nap******i bęcków

Gość gość
Facet powinien ścierać ci szminkę od pocałunków a nie maskarę od płaczu :) W tym wieku chłopaki są niedojrzałe , to jeszcze dzieci , i same nie wiedza co robią , każdy się gubi Nie bierz wszystkiego tak do siebie , wiem ze jesteś wrażliwa , ja w twoim wieku tez taka bylam , i niestety chłopaki to wykorzstywaly Zacznij myśleć więcej o sobie i o swoim komforcie