Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MĄŻ ZA WSZELKĄ CENĘ CHCE MIEĆ DZIECKO

Polecane posty

Gość gość

Mamy 3 letniego maluszka, ale ja jeszcze nie jestem gotowa na drugie dziecko. Planowaliśmy tak za rok, dwa. A wczoraj mąż, gdy się kochaliśmy skończył we mnie, dosłownie wcisnął się we mnie tak, że nie dałam rady mu uciec. Kurcze wiem, że to brzmi wręcz śmiesznie, ale dlaczego to zrobił? Popłakałam się, bo choć go kocham, to jeszcze nie czas. Nigdy bez zabezpieczenia nie kończył we mnie....a wczoraj takie coś. Za kilka dni powinnam dostać okres, niby dni niepłodne itd, ale ryzyko przecież jest. Płaczę, bo tak się boję..... co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość gość
przeciez on cię tak jakby zg****ił :O...co za d**ek :O:O

Gość gość
Bez przesady:-) zg****ił.:-)

Gość gość
na twoim miejscu poszłabym po tabletkę "po" i mężowi zagroziła sprawą o g***t

Gość gość
Ale po co jej ta tabletka jak ma dni nieplodne.

Gość gość
no pewnie ze g******.ty nie chciałas zeby sie w tobie spuscił a on sie na ciebie uwalił i zrobił swoje

Gość gość
po co tabletka? bo połowa ludzi jest z kalendarzyka.

Gość gość
tez uwazam ze to był w pewnym sensie g****,masz męża s********a

Gość gość
Ja p******ę jeszcze trochę i za samo dotknięcie broszki przez męża będziecie go posądzały o g****.Opanujcie się baby!!!!!!!!!!!!!!!! Dała mu?Dała.Sama rozłożyła nogi? Sama.To o czym wy gadacie.Fakt po chamsku zalał ale co to ma wspólnego z g***tem?NIC.Następnym razem nie dawaj mu bez gumki albo zainwestuj w tabletki bądź inną formę antykoncepcji.

Gość gość
a najlepiej zmień męża

Gość gość
dziecko za rok dwa to prawie 9 miesięcy to prawie rok.. i fajnie mieć drugie dziecko i 4 latka - jest już duży a jednocześnie jeszcze zainteresowany zabawkami itd mieć pierwszoklasistę czyli 6 latka i noworodka to potem masz gimnazjalistę i przedszkolaka - studenta i gimnazjalistę - zupełnie inne problemy, zupełnie inne światy - dzieciaki się nie dogadają..

Gość gość
Fajnie mieć dwoje dzieci.Jedno to jednak za mało.Dzieci wychowujące się z rodzeństwem mają lepiej po prostu.Sama jestem jedynaczką i od zawsze wypominam rodzicom dlaczego nie mam rodzeństwa.To smutne. A taka różnica która była by u ciebie to super.A po drugie miałaś dni niepłodne dlatego raczej nie powinnaś być w ciąży,ale bywa różnie