Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axxx14

Ginekolog upławy, 14 lat, nie dziewica

Polecane posty

Gość axxx14

Myśle, że mam upławy, chce iść do ginekologa. Tylko mam zamiar powiedzieć mamie, pójde z nią, ale nie chce, żeby wchodziła. Nie jestem dziewicą, mama o tym wie, żadna tajemnica, ale czy nie bede miala zadnych problemow ze strony ginekologa? Nie musze wchodzić z mama? A te upławy...mam je już od dawna, strasznie mnie męczą, białe lub żółte, nieprzyjemny zapach i podczas wf lub aktywnosci jest tego wiecej i strasznie się z tym czuje. Chce coś z tym zrobić :C Zamykam się na ludzi i coraz mniej wychodze. Wydaje sie ze to głupota, a jednak! Pomocy! :C

Gość gość
No to do ginekologa czas sie wybrac

Gość gość
Mama wcale nie musi wchodzic z Tobą do gabinetu, możesz wejść sama. Bardzo dobrze, że zdecydowałaś sie na wizytę u ginekologa, lekarz sprawdzi skąd te upławy czy istnieje jakiś stan zapalny. Na przyszłość możesz stosowac provag żel, który dba o utrzymanie właściwej mikroflory pochwy, zapobiega powstawaniu infekcji, hamuje rozwój bakterii i grzybów, które są odpowiedzialne za powstawanie nienaturalnego zapachu intymnego. Żel stosuje sie po kąpieli, można go kupic w aptece, w rozsądnej cenie.

Gość gość
Ale lepiej takiej chemii nie stosowac miejsca intymne same sa w stanie sie obronic przed inwazja patogenów

Gość axxx14
Okej, postaram sie jak najszybciej porozmawiać z mama o ginekologu. Boje /wstydze/ sie co prawda strasznie tej rozmowy, ale lepiej się przełamać i pozbyć sie tego świństwa niż się męczyć ;/

Gość gość
No pewnie,najgorzej jest pierwszy raz

Gość gość
no no, 14 latek ,mhm .....nie uwazasz ze za wczesnie na ten sport?