Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Isolation

Praca w kantorze i opinie

Polecane posty

Dostałem propozycję pracy w kantorze. Niestety, nie mam o tym żadnego pojęcia. Pracodawca wysyła mnie na kurs, ale nie wiem, czy w ciągu kilku dni ogarnę całą wiedzę związaną z pracą w kantorze. Proszę o porady osoby mające styczność z tym zawodem.

Gość gość
JA pracuje w kantorze już ponad 6 miesiecy. Tak jak u Ciebie szef kazał mi sie samemu przeszkolic z walut i przyniesc zaświadczenie z instytucji szkoleniowej. Nie chcialem chodzic na stacjonarnie i miec kilak dni wyciete z życia, wolalem poszukac w necie. Szkolenie robiłem tu http://julamedia.pl/produkt/szkolenie-multimedialne-kasjer-walutowo-zlotowkowy/ Zdobylem taka wiedze ze moj szef powiedzial ze sam sobie powtorzy materiał;) Praca mi sie podoba 5 dniw tygodniu;)

Gość gość
Musze powiedziec szczerze ze szkolenie jest szczegolowe i konkretne.logowalam sie na platforme edukacyjna o ktorej chcialam i kiedy chcialam.nie musialam siedziec cale dnie w sali szkoleniowej.

Gość gość
jak kazde tak i to szkolenie zawodowe przygotowuje do pracy na stanowisku kasjera trzeba tylko w nim wziać udzial. ja tam mialam z animatorem czasu wolnego mam predyspozycje ale wiedze na kursie musialam zdobyc. w serwisie inwestycja w kadry sa zawsze aktualne i porzadne szkolenia.te elearning to oszczednosc pieniedzy i czasu wiec je polecam.

Gość gość
też zanim zaczełam pracowac w kantorze to robiłam szkolenie bo to był wymóg konieczny. zrobiłam to co polecasz elarningowo i jestem zadowolona bo raz ,że z miejsca miałam szkolenie nie musiałam czekac i zapisywac się na wyjazdowe dwa,że tańsze było. a wiedza taka sama. znalazalm prace od reki i nawet odpowiedziweli na oferte doradca kredytowy w banku bo miaam to szkolenie. polecam bo warto jak ktoś chce prace znalezc w finansach i byc atrakcyjnejszy na rynku pracy bo wiadomo,że ludziom zazwyczaj nie chce się szkolić

Gość gość
ja nie narzekam na swoją pracę.jest trochę stresująca bo mam do czynienia z gotówka . do wykonania tej pracy lub innej na stanowisku z gotówką to te szkolenia zawodowe co polecasz są niezbedne. super ,że firmy ułatwiają i można go zrobic na platformie edukacyjnej zdalnie. ja robiłam kiedyś stacjonarnie i płaciłam ponad 300zł ale w tej cenie miałam kawe i ciastka;D

Gość gość
nawww.kurswiedzy.pl doświadczona kadra nauczycielska, wygodna forma szkolenia. skorzystałam dużą wiedzę zdobyłam nie żałuję zaoszczedziłam czas i mam teraz wymarzone uprawnienia kasjera;D zadzwonili do mnie z kilku miejsc pracy odrazu sie pzryjełam w jednym.praca mi się podoba, spełniłam marzenia.

Gość gość
znam faceta ktory ma najwiekszykantor i firme handlowa w naszym miescie i szkoli wszystkich zdalnie na platformie. gosciu jest po prostu wygodny bo nie musi kombinowac zastepst dla tych ktorych miałby wysłac na wyjazdowe 3 dniowe.tak to argumentował.ja osobiscie do kantoru bym sie nie przyjeła ale jako sprzedawca mogę pracowac;D