Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lodówka_jaką macie, producent, model_jaką polecacie wady i zalety

Polecane posty

Gość gość

Przy dziecku postanowiłam wymienić na lepszy model, możliwie wysoką, z niskim poborem energii, ale nie wiem w którą w ogóle firmę wejść. Było już o tym, co macie w lodówkach, więc może teraz o samej lodówce...;)

Gość gość
najlepiej sprawdz opinia na co kupić.pl

Gość gość
Nie pamiętam modelu mojej ale jak wpiszesz w google "lodówka samsung czarna szkło" to ci się pojawi moja. Rok temu zmuenualam radykalnie kuchnie i caly sprzęt. Jestem nia zachwycona, komora zero z tą regulowana temperaturą jest świetna, jak potrzebuje przetrzymać kilka dni mięso to schodzę na 0 albo -5 i jest super. Jak mam imprezę wlaczam szybkie schładzanie i piwko moment zimne. To naprawde swietny sprzęt. Jedyny jej minus to szklo w przodzie i ciągle trzeba przecierać sle caly sprzęt przecieram zsesze o gotowaniu czh wieczorem wiec mikrofibra ofroniną wody wystarcza,mam białą kuchnię więc i tak codziennie ja przecieram i lodowka problemem nie jest. Szczerze polecam ten model.

Ja mam od jakichś 12 lat Whirpoola, nie pamiętam modelu, a nie chce mi się grzebać w papierach :P. Teraz szukamy nowej do nowego domu (Whirpool działa bez zarzutu, ale jest zabudowana, więc zostaje w mieszkaniu). I mam dylemat między: - Samsungiem RF62QERS ("french doors" - czyli na górze podwójne drzwi - jest to chłodziarka, a na dole szuflady - zamrażarka), "wada" to kolor- występuje tylko w kolorze srebrnym, a kuchnia będzie brązowo-czarna, a - Sharpem SJ-FP760VBK - czterodrzwiowy, kolor czarny, na górze chłodziarka, na dole zamrażarka. Wada tej lodówki to cena ;O. Poza tym obie mają same zalety :D. Są pojemne, wygodne (bo np. typowe side by side nie są dla mnie wygodne, zamrażalnik musi być na dole), mają strefy szybkiego chłodzenia i strefy "świeżości", zresztą chyba teraz prawie każda lodówka to ma. Głowny minus obu lodówek to cena.

Gość gość
tylko i wyłącznie z systemem "no frost", żadna inna!

Gość gość
Lodówka indesit, wysoka z dolną zamrażarką i górną lodówką, klasa A +. Mamy ją od trzech lat, jestem bardzo zadowolona. Pierwsza górna szuflada zamrażarki to szybkie zamrażanie. Nie pamiętam modelu ale jak znajdę identyczną na necie to podeślę link.