Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blekitna22iskierka

ero opowiastka... prosze o opinie

Polecane posty

Gość blekitna22iskierka

mozcie ocenic czy pierwszy wpis buduje w odbiorcy dreszczyk emocjii?? Zaczynam pisac erotycznego bloga, chcialabym stopniooowo budowac napiecie, zeby opowiastki byly ciekawe , pele emocji... pobudzajace wyobraznie czytelnikow do granic. :) http://goraca-iskierka.crazylife.pl

Gość Escobar997
trafil ci chlopak k*****m prosto w serce:D

Gość blekitna22iskierka
nie ukrywam ze szukam tez czytelnikow:) zeby moje marzenie o pisaniu erotycznego bloga w koncu sie spelnilo musze miec odbiorcow:)

Gość Escobar997
przestan klonowac te tematy ;x

Gość blekitna22iskierka
jej, czepiasz sie ;))

Gość blekitna22iskierka
juz mi napisali ze tresc zostala uznana za spam :P a to zwykla prosba :) serio nie wiem czy jest dosc dobre, prosze forumowiczow o rade. a jak komus sie spodoba zapraszam na pikantne opowiastki :)

Gość moniskaa22
Idz sie lecz tempa dzifko. Jestes zalosna. Zajmij sie czyms pozytecznym bo ci juz mozg wypralo.

Gość blekitna22iskierka
moniska sama sie lecz:) zal ci ze ktos ma fantazje i chce cos tworzyc???

Gość moniskaa22
Ja nie musze sie leczyc bo to nie ja mam chore fantazje. Jestes jakas ograniczona? Moze idz do specjalisty.

Gość blekitna22iskierka
typowa ograniczona konserwa :)) zero fantazji, zero wyobrazni, za to prostactwo wypowiedzi na 10

Gość mareknninny
Chce cos "tworzyc" to mnie rozwalilo :D dobra jestes hehe . Lepiej by ci jakas komedia szla . :)

Gość blekitna22iskierka
Gdybys kolezanko miała odrobine KLASY ( o ile wiesz co to) nie wypowiadałabys sie w temacie wogóle :) zamiast pisac takie prostackie teksty.

Gość moniskaa22
"Ograniczona konserwa" nooo za to ty powalasz inteligencja i wena tworcza brawo!

Gość blekitna22iskierka
Jest Ci to do szczescia potrzebne - kierowac swoje wypowiedzi do kogoś, kto jest wg Ciebie tak żałosny i ograniczon jak ja? nie szkoda Ci na mnie czasu ??

Gość moniskaa22
Nie no "wogole" mi nie szkoda czasu hmm ale w ogole byc moze tak.

Gość gość
przeczytam to jutro i dam ci znać co myślę, obiecuje ;) dobranoc i miłej kłótni :)🖐️

Gość blekitna22iskierka
dziękuję gościu :) a Ty kolezanko monis nie poniżaj się :) w ogóle się nie poniżaj :))

Gość moniskaa22
I panno pisarko radze zajac sie nauka jezyka polskiego a potem "tworz" :) milej nocy.

Gość gość
"Myślę, że nie muszę się przedstawiać, nie będę więc pisała zbyt wiele na wstępie. Mam kreatywną wyobraźnię, namiętne wnętrze i romantyczną duszę;)" Jeszcze masz nieodpowiedni styl pisania no i te błędy.. jest Tą ciszę powinno być - Tę ciszę - dalej nie czytalam bo rozwlekle zdania są super u reymonta. U ciebie smiesznie brzmą.. Ale to co przeczytalam bedzie ok po poprawkach. Pisz nadal, kiedys ci sie styl wyrobi. Pozdrawiam

Gość moniskaa22
Nie boj sie w ogole sie nie ponizam. Nie denerwuj sie tak bo ci zylka peknie. :)

Gość blekitna22iskierka
niebawem po śniadaniu naniosę poprawki - fakt faktem , że pisałam pospiesznie, są błędy,. Będzie też kolejny wpis. MAła uwaga: Moim zamysłem jest, żeby gorąco dopiero się zrobiło.. pierwszy wpis miał jedynie stworzyć małe "podjaranie co bedzie dalej" w czytelniku..